Адв. Радостин Василев: Предложението на Корнелия Нинова от днес, не се приема

адв. Радостин Василев, “Има такъв народ”, бъдещ депутат от 15-ти МИР Плевен. Снимка – фейсбук.

Това написа на фейсбук страницата си адв. Радостин Василев по повод предложението на Корнелия Нинова за коалиция с ИТН /”Има такъв народ/” Продължаваме по предварителния ни план!

Повечето формации, които влизат в новия парламент, тръгнаха да се надпреварват да ухажват партията на Слави Трифонов “Има такъв народ”, пише в-к „Сега”. БСП дори обяви, че в името на изгонването на ГЕРБ и Бойко Борисов от власт, е склонна да подкрепи кабинет на “Има такъв народ”. “Държим на думата си. От БСП могат да казват каквото си искат, но коалиция с тях няма да правим”, коментира днес пред “Сега” Тошко Йорданов, сценарист и кандидат за депутат.   

От ИТН ще изчакат окончателните резултати от парламентарния вот, а след това свикването на Народно събрание и всички останали процедури, които са регламентирани по закон.

За сега има индикации, че ИТН биха разговаряли с „Демократична България” и „Изправи се. Мутри вън”.

Христо Иванов не даде отговор на въпроса ще прави ли коалиция с партията на Слави. Само каза „По никакъв начин подкрепа на управление на ГЕРБ и ДПС. Както и на БСП”

Според Мая Манолова, първите три партии трябва да “поемат отговорността за конкретни действия за формиране на кабинет”. “В опитите на ГЕРБ да се правят програмни правителства, служебни кабинети, прозира желанието им да се задържат на власт, в което ние няма как да участваме”, допълни Манолова.

Прочетете също

ХV-ят Регионален детско-юношески конкурс "Фолклорни приумици" за певци и инструменталисти се проведе без участници от община Червен бряг

ХV-ят Регионален детско-юношески конкурс “Фолклорни приумици” за певци и инструменталисти се проведе без участници от община Червен бряг

Организатори на конкурса са Народно читалище “Никола Йонков Вапцаров 1908” – гр. Червен бряг и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *