Адв. Радостин Василев гласува за една справедлива, съвременна и добре уредена България

адв. Радостин Василев гласува в избирателната секция. Снимка – пресцентър.

Водачът на плевенската листа на Има Такъв Народ, адв. Радостин Василев, упражни правото си на вот в 11.00 ч. в сградата на ДТ „Иван Радоев”, където са разположени избирателните секции. След като гласува машинно, той сподели пред медиите:

„Гласувах за една справедлива, съвременна и добре уредена България. Сигурен съм, че тя ще стане такава след днешния изборен ден. Защото виждам, че хората са мотивирани това да стане и гласуват активно.

radostin vasilev 20210711 02
Снимка
– пресцентър.

Плевен и цялата плевенска област ще бъдат различни след днешния ден, мога да ви уверя в това. И тази разлика ще бъде усетена най-напред в по-справедливия и нормален начин на живот за хората, решили да останат в Плевен и да се реализират тук.

Гласувах за достойни старини на възрастните хора и успешен старт на образованите и предприемчиви млади хора. За един европейски Плевен, какъвто винаги е бил и за една област, която ще настигне и ще се изравни с тези в Южна България.

Бъдете сигурни, че това ще стане. Не веднага, но след 11-ти юли това е пътят на Плевен и на цяла България”.

Споделете:

Прочетете също

441457767 7095821473855128 6866520973874913945 n

Ивелин Първанов, водач на листата на “Възраждане” в Плевен: АЕЦ „Белене“ е национално богатство, което може да работи 1 век

От ляво надясно: Ивелин Първанов – водач на листата на “Възраждане” в 15 МИР Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *