Последни новини
Начало | Здравеопазване | „АВИС – МЕДИКА” – 17 години доверие

„АВИС – МЕДИКА” – 17 години доверие

На 7 април, 2017 година, официално ще бъде открита новата сграда на ДКЦ  „АВИС – МЕДИКА”, която се намира на ул. “Коста х. Пакев“ в Плевен. Датата на откриването не е случайна – точно преди 17 година, на същия празничен ден започва работа  първото  частно здравно заведение в Плевен – ДКЦ  „АВИС – МЕДИКА” , което през годините завоюва доверието на пациенти от цяла България.

В центъра на Плевен, благодарение на умелите архитектурни решения, е запазена старинната  къща, която е една от известните в града, архитектурен шедьовър, паметник на културата  строена през далечната 1923година. “ Така  една малка централна уличка  запазва духа на  стария Плевен с изяществото на орнаменти и фасада, изпълнени в оригиналния замисъл при проектирането през миналия век, сега опазени с много вкус за идните поколения.  В тази сграда, на площ от 700 кв. метра, са разположени 20 лекарски кабинета,в които започва работа  екипът  на „АВИС МЕДИКА  на 7 април 2000 година.

Стремежът през годините винаги е бил само един – да се предлага най-доброто на пациента. Това за кратко време дава своите резултати – броят на пациентите се увеличава всеки месец и към настоящия момент, през кабинетите преминават над 10 хиляди пациента месечно. Това налага нуждата от разширение.

Площта на новоизградената сграда на ДКЦ „АВИС МЕДИКА“ е 2200 квадратни метра, с което общата площ става почти 3000 кв. метра, а лекарите специалисти ще приемат своите пациенти в 70 кабинета. Разкрити са нови работни места на регистратурата, което ще спести време при обслужването на гражданите, които пристигат от цяла България.

Изключително внимание ръководството отделя на бързото обслужване на пациентите. Те ще могат да си запазват часове онлайн. За първи път  се въвежда потвърждение за записан час, както и напомняне чрез кратко съобщение на мобилния телефон, ден преди датата на прегледа.

По съвсем нов начин са организирани информационните табла пред кабинетите. На монитори ще се визуализира графика за прием, реда на записаните пациенти и кратка информация за работещия в съответния кабинет лекар. Разрешен е и един много наболял проблем – липсата на асансьор.

Поради статута „Архитектурен паметник” на старата сграда , беше невъзможно изграждането на асансьор, липсата на който пък е сериозен проблем за възрастните и трудно подвижни пациенти.

„Искаме нашите пациенти да не се притесняват и да престояват най-малко време пред кабинета на лекаря, искаме тук да усещат сигурност и  доверие, че ще направим най-доброто за всеки“, това е амбицията на д-р Владимир Андреев , управител на „АВИС  МЕДИКА“. Затова чрез вътрешния дизайн на тази удивителна архитектура отпреди век, искахме да създадем домашен уют, топлина , уникално пространство, което да лекува и чрез естетика.“

Изключително внимание е обърнато на новата клинична лаборатория , както и на голямата и просторна чакалня към нея.

Новата физиотерапия е оборудвана с най-модерното в тази област, като са закупени и уникални за региона апарати.

Ръководството на АВИС МЕДИКА вложи не само много усилия, но и сърце  и душа в медицинския център.  „Най-важното  за нас  е високият професионализъм, споделя д-р Владимир Андреев. Нашият  стремеж  ще продължи да бъде  внедряване на  новите технологии  в лекарската практика при нас. За един  по-качествен начин на живот, в името на всеки наш пациент. Нашите усилия са в тази посока. И вярваме , че доверието е взаимно. „

 

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *