Последни новини
Начало | Новини | АБВ с масирана битка срещу срастването на ГЕРБ с държавата

АБВ с масирана битка срещу срастването на ГЕРБ с държавата

АБВ ще води масирана битка срещу срастването на ГЕРБ с държавата. Това заяви председателят на партията Румен Петков по време на пресконференция с журналисти. И даде пример с новоназначените над 2 000 чиновници в ТОЛ – системата.

Припомняме, че правителството на Б. Борисов със свое решение в началото на тази година увеличи числеността на служителите в АПИ от 1 511 на 2 417, за да се сформира новото звено “Национално тол управление”, което отговаря за въвеждането на новото таксуване по пътищата.

Като акценти в своята кампания АБВ поставя териториалното деление на страната. Според тях 28 области са твърде много за страна като България. Многото области водят и до много администрация. От АБВ ще искат и промяна в изборното законодателство заради продължаващото купуване на гласове, провала с машинното гласуване и неуредиците с преференциалния вот. Освен това ще предприемат действия за изчистване на мъртвите души от изборните списъци.

Запитан дали ще има консолидация на лявото след конгреса на БСП, Румен Петков отговори, че консолидацията е процес и изисква време. Според него конгресът не е решил кардинални въпроси. “След 26-ти май някой да е чул какво прави БСП с корупцията ? На този конгрес беше кланът Станишев срещу клана Нинова”, заяви Румен Петков и добави, че АБВ отстоява принципи в своята политика.

Прочетете също

Партизан за бой се стяга – червенобреждани излизат в търсене на невъзможното срещу Левски

Източник на снимката – SPL / Sports Lens „Партизан“ (Червен бряг) излиза днес, 21-ви октомври, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *