Начало | Политика | Избори 2019 | АБВ и Цветан Антов атакуват успешно

АБВ и Цветан Антов атакуват успешно

Цветан Антов – кандидат кмет на Плевен издигнат от АБВ. Снимка – пресцентър АБВ.

Продължаваме да следим резултатите в нашата анкета. В последните дни Цветан Антов /АБВ/ набира скорост. Гласувалите за него стигнаха 16.29 %, с което се приближи плътно до Мирослав Петров /ГЕРБ/, който е със 17.57 %.

По този начин Цветан Антов пренесе играта в центъра на терена. Бившият баскетболен национал заяви по време на пресконференция в БТА – Плевен през м септември: „Смятам, че е редно и ако стана кмет на Плевен ще настоявам всекидневно към финансовия министър и премиера Борисов за отпускане на средства. Последно се отпуснаха 11 млн. за Кърджали за стадион. Къде ли не не се направиха зали и стадиони, а в Плевен спортната зала е в окаяно състояние. Всички говорим, че спортът е здраве и че трябва да се отделят средства, но трябва да има и условия за спортуване на децата най- вече“, подчерта тогава Антов.

Цветан Антов е един от фаворитите в кметската надпревара в Плевен, заяви по време на въпросната пресконференция Румен Петков, председател на ПП АБВ.

Според Румен Петков, Антов е бил достатъчно последователен в цялостното си обществено поведение. Според него той е от малкото, които могат да обяснят присъствието си в Общинския съвет в Плевен.

Прочетете също

Очаквано: Мирослав Петров и Велислава Кръстева отказват да бъдат общински съветници

Със свое решение № 254 – МИ от 5-ти ноември т.г., Общинската избирателна комисия в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *