• 20 . май . 2019 - Ще пръскат с пестициди в Плевен и селата Гривица и Радишево.
 • 20 . май . 2019 - На 24-ти май – временно ограничаване на движението в Плевен
 • 20 . май . 2019 - Доставиха 271 хил. избирателни бюлетини за област Плевен
 • 20 . май . 2019 - За първи път плевенски хирурзи извършиха робот-асистирана операция на пациент с язва на стомаха
 • 20 . май . 2019 - Плевенските деца се научиха да сортират отпадъци в цветните контейнери

Ралф Зингман – оперативен директор на „Леони груп“.

Заплащането на наетите работници в завода на „Леони“ в Плевен ще е базирано на възнагражденията предлагани на пазара на труда в Плевен и страната. Това се разбра от интервюто с Ралф Зингман – оперативен директор на „Леони груп“, в предаването „Светът е бизнес“ на „Блумбъргбг“, проведено на 20-ти юни т.г. Зингман посочи, че се надяват на успех при набирането на служители. Уточни, че не се търсят висококвалифицирани работници, макар че има и такива позиции в компанията. За „Леони“ е без значение какво е първоначалното ниво на служителя. Ще има всякаква степен на сложност на труда, т.е. разнообразие в предлаганите работни места. Предвижда се и обучение на наетия персонал.

Ралф Зингман посочи, че социалната политика на „Леони груп“ включва бонусна система и социални облаги за служителите, така че това ще бъде приложено и към завода в Плевен. Имаме възможности и искаме да подкрепяме служителите си в обучението, можем да предложим и обучение в чужбина, заяви Зингман.

Според него „…всички сигнали от нашите проучвания са доста обещаващи. Всички данни говорят, че инвестицията трябва да е успешна. България има интересна рамка за инвестиране. Компанията оперира на различи места в Европа, като за пръв път инвестира в България. Интересно ни е как ще се развием, но сме уверени, че развитието ще е успешно. В крайна сметка това ще е успех както за LEONI GROUP, така и за България“.

Заводът на „Леони груп“ в Плевен трябва да бъде готов до края на 2018 г. се разбра от предаването. Тогава ще започнат и дейностите по набиране на персонал. Строежът ще продължи и през 2019-та година, като капацитетът от 2 000 работещи се очаква да бъде достигнат през 2020 година.

Категории: Новини

Оставете коментар


Ще пръскат с пестициди...

Публикувано на май - 20 - 2019

0 Коментари

На 24-ти май –...

Публикувано на май - 20 - 2019

0 Коментари

За първи път плевенски...

Публикувано на май - 20 - 2019

0 Коментари

Плевенските деца се научиха...

Публикувано на май - 20 - 2019

0 Коментари

Читалище в Левски с...

Публикувано от мар. - 26 - 2019

0 Коментари

В БСП честваха Априлското...

Публикувано от май - 1 - 2019

0 Коментари

Ако не знаете :...

Публикувано от апр. - 25 - 2019

0 Коментари

10 човека вече имат...

Публикувано от май - 3 - 2017

0 Коментари

500 лева даде измамен...

Публикувано от февр. - 8 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

  • Ще гласувате ли на изборите за Европейски парламент на 26 май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.