• 17 . сеп. . 2019 - БФС отлага решението си по казуса със Спартак
 • 17 . сеп. . 2019 - УС на Спартак: Футболистите не се явиха в Монтана заради неразбирателство за осигурителните си вноски
 • 17 . сеп. . 2019 - Обсъждат продажба на плувен комплекс в Индустриална зона в Плевен
 • 17 . сеп. . 2019 - Започва благотворителна кампания в помощ на седемгодишно момче
 • 17 . сеп. . 2019 - Георги Лозанов: Това е война срещу България. Със скандали няма да я спечелим.

Тази изумяваща реплика каза председателката на Постоянната комисия по култура – Петя Василева,  по време на обсъждането на проекта за Наредба 11. Това е наредбата за символите, почетните знаци и отличията на община Плевен. По думите на Василева, тя е изготвила въпросния проект, като е ползвала подобните наредби на Велико Търново и Бургас. Според нея „топлата вода е открита“ и не е необходимо „тепърва да измисляме правила“. С някои от предложените корекции в проекта за нова наредба Василева не е съгласна, защото „държи на систематичния подход“.

За несведущите да обясним, че това е подход за управление на обекти, който ги разглежда като система, в която са определени вътрешните и външни връзки влияещи на нейното функциониране за постигане на крайната цел.

Излиза, че според „систематичния подход“ на Василева всички текстове в написания от нея проект за нова наредба за символите и званията, трябва да доведат до безапелационното му приемане заради безспорните му качества.

Защото се приема това, което Петя Василева каже. А това вече е „систематичен подход“…

Категории: Новини

Оставете коментар


БФС отлага решението си...

Публикувано на сеп. - 17 - 2019

0 Коментари

УС на Спартак: Футболистите...

Публикувано на сеп. - 17 - 2019

0 Коментари

Обсъждат продажба на плувен...

Публикувано на сеп. - 17 - 2019

0 Коментари

Георги Лозанов: Това е...

Публикувано на сеп. - 17 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кой кандидат-кмет на Плевен ще подкрепите на предстоящите избори?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.