• 20 . авг. . 2019 - Епизоотичната комисия заседава днес във връзка с Африканската чума
 • 20 . авг. . 2019 - Сидеров: На много места НФСБ и ВМРО в комбинация с Цветан Цветанов ще играят против ГЕРБ
 • 20 . авг. . 2019 - Днес изпробват четирите центъра за тол услуги
 • 20 . авг. . 2019 - Общо 13 са подадените заявление за участие в строежа на АЕЦ „Белене“
 • 20 . авг. . 2019 - Непочистен след жътва комбайн се самозапали

ПК „Образователна политика и читалищна дейност“ с председател Диана Данова заседава от 15,00 ч. в Заседателната зала. Дневният ред е от 9 точки. Комисията ще обсъди предложение за учредяване безвъзмездно право на ползване върху имоти общинска собственост за развитие на читалищна дейност; предложение от Ивайло Атанасов – председател на НЧ ”Съгласие 1869” за създаване на Комисия за проверка и оценка на дейността на читалищната дейност в общината;  писмо от НЧ ”Пробуждане 1907” – с. Тученица за отпускане на финансови средства за  частичен ремонт на читалището; писмо от НЧ ”Тракия 2013” за предоставяне на помещение за нуждите и развитието на читалищната дейност. Пред съветниците ще бъде представено писмо и от ОУ ”Валери Петров” – Плевен относно предоставяне на самостоятелна сграда на училището, както и от вокална група ”Северняшки ритми” относно бъдещето на певческата група и НЧ ”Пробуда – 1990” в жк ”Дружба”.

ПК „Общинска собственост и инвестиционна политика“ с председател Пенчо Дреновски заседава от 16,00 ч. в Заседателната зала по 17 точки. Комисията ще разгледа предложение за определяне броя, предназначението и местонахождението на отделните видове общински жилища; предложение за прекратяване на съсобственост; предложение за продажба на земеделска земя – частна общинска собственост в землището на с. Къшин; др.

ПК „Здравеопазване и социална политика“ с председател проф. д-р Начко Тоцев заседава от 17,00 ч. в Заседателната зала. Дневният ред е в 4 точки – обсъждане на искане от община Мок Чау, СР Виетнам за побратимяване с община Плевен и на молби за отпускане на еднократна финансова помощ.

ПК “Култура, вероизповедания и международна дейност” с председател Петя Василева заседава от 18,00 ч. в Заседателната зала по дневен ред от 8 точки. Първа точка е обсъждане на предложение за даване съгласие за поставяне на информационна табела с имената на автори, проектанти, художници и скулптори, участвали в изграждането на Панорама „Плевенска епопея 1877”.

Категории: Новини

Оставете коментар


Сидеров: На много места...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Общо 13 са подадените...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.