• 14 . юни . 2019 - НУ „Христо Ботев“ с програма за патриотичното възпитание за новата учебна година
 • 14 . юни . 2019 - Допълнителни автобуси за Черешова задушница
 • 14 . юни . 2019 - Директорът на ДТ „Иван Радоев“ участва в международна среща в Талин
 • 14 . юни . 2019 - От понеделник – безплатни занимания за деца в Плевен
 • 14 . юни . 2019 - От понеделник, 17-ти юни – започва приемът на документи в Медицински университет – Плевен

ПК „Образователна политика и читалищна дейност“ с председател Диана Данова заседава от 15,00 ч. в Заседателната зала. Дневният ред е от 9 точки. Комисията ще обсъди предложение за учредяване безвъзмездно право на ползване върху имоти общинска собственост за развитие на читалищна дейност; предложение от Ивайло Атанасов – председател на НЧ ”Съгласие 1869” за създаване на Комисия за проверка и оценка на дейността на читалищната дейност в общината;  писмо от НЧ ”Пробуждане 1907” – с. Тученица за отпускане на финансови средства за  частичен ремонт на читалището; писмо от НЧ ”Тракия 2013” за предоставяне на помещение за нуждите и развитието на читалищната дейност. Пред съветниците ще бъде представено писмо и от ОУ ”Валери Петров” – Плевен относно предоставяне на самостоятелна сграда на училището, както и от вокална група ”Северняшки ритми” относно бъдещето на певческата група и НЧ ”Пробуда – 1990” в жк ”Дружба”.

ПК „Общинска собственост и инвестиционна политика“ с председател Пенчо Дреновски заседава от 16,00 ч. в Заседателната зала по 17 точки. Комисията ще разгледа предложение за определяне броя, предназначението и местонахождението на отделните видове общински жилища; предложение за прекратяване на съсобственост; предложение за продажба на земеделска земя – частна общинска собственост в землището на с. Къшин; др.

ПК „Здравеопазване и социална политика“ с председател проф. д-р Начко Тоцев заседава от 17,00 ч. в Заседателната зала. Дневният ред е в 4 точки – обсъждане на искане от община Мок Чау, СР Виетнам за побратимяване с община Плевен и на молби за отпускане на еднократна финансова помощ.

ПК “Култура, вероизповедания и международна дейност” с председател Петя Василева заседава от 18,00 ч. в Заседателната зала по дневен ред от 8 точки. Първа точка е обсъждане на предложение за даване съгласие за поставяне на информационна табела с имената на автори, проектанти, художници и скулптори, участвали в изграждането на Панорама „Плевенска епопея 1877”.

Категории: Новини

Оставете коментар


НУ „Христо Ботев“ с...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

Директорът на ДТ „Иван...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

От понеделник – ...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

От понеделник, 17-ти юни...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

На 17-ти март, петък...

Публикувано от мар. - 12 - 2017

0 Коментари

„Книги за смет“: Не...

Публикувано от апр. - 10 - 2017

0 Коментари

„Спорт и изкуство срещу...

Публикувано от апр. - 24 - 2019

0 Коментари

Председателят на ОбС в...

Публикувано от апр. - 3 - 2019

1 Коментар

 • Анкета

              
  • Ще гласувате ли на местните избори за кмет на 27 октомври?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.