• 25 . юни . 2019 - Списък на плевенските съдии в професионалния футбол този сезон
 • 25 . юни . 2019 - Важно за търговците: Някои имат още 6 дни за смяна на касовия апарат
 • 25 . юни . 2019 - Осуетиха опит за отвличане в Каменец, извършителите са цяла група
 • 25 . юни . 2019 - Процедура за избор на съдебни заседатели ще бъде открита на сесия на Общинския съвет
 • 25 . юни . 2019 - Р.Радев: В България трябва да преминем от количествен към качествен живот

 На 16.05.2019 г. в с. Българене, общ. Левски, се проведе зоновия финал по хандбал за юноши до 14 години на зона „Мизия“. До финалния сблъсък от общо девет отбора достигнаха тези на ХК“НОВЕ“ гр. Свищов, ХК “Полюс-ТМ“ гр. Плевен, ХК “Чардафон“  гр. Габрово и домакина на проявата ХК „Левски от гр. Левски.

След победи над отборите от гр. Свищов с 18:16 , гр. Плевен с 16 : 14 и убедителна победа над състезателите от гр. Габрово с 26:16, състезателите от гр. Левски грабнаха зоновата купа и придобиха правото на участие в Държавния финал, който ще се състои в гр. Габрово от 20-ти до 23.06.2019 г. Отборите бяха изключително равностойни и срещите оспорвани, но нашия отбор прояви по-добра психика от връстниците си и заслужено спечелиха трофея. Призови награди получиха Иван Петков от ХК“Полюс“ – за голмайстор, Динислав Танев от ХК “Чардафон“  – за най-добър вратар и Благовест Панков от ХК“Левски“ за най-полезен състезател.

 Наградите бяха връчени лично от г-жа Любка Александрова – Кмет на Община Левски, която присъства на щастливото за нас събитие.

            Това е първата спортна проява, провела се в спортна зала „Христо Ботев“ с. Българене, след извършен основен ремонт.

Г-н Симеон Съев – зонален секретар на зона „Мизия“ гр. Плевен, връчи благодарствена грамота на г-жа Александрова във връзка с възстановяването на залата.

Седмица по-рано момчетата до 12 години заеха второ място на зоновия финал, проведен в гр. Горна Оряховица и придобиха право на участие в Държавния финал за тази възраст, който ще се проведе от 14-ти до 16.06.2019 г. в гр. Поморие.

От ръководството на тима се надяват, че с тези успехи момчетата оправдават огромните средства за ремонта и си спечелиха правото да имат една нормална зала за провеждане на състезания и тренировки, като всички клубове. 

Отбор на победителите: Даниел Дончев и Борислав Пенев/вратари/,Росен Рачев, Милен Христов, Александър Кючуков, Габриел Мандов, Радостин Белчев, Благовест Панков, Ерик Караджов, Ален Петров, Свитлин Гаврилов, Цветомир Дюкенджиев и Йоан Мартинчев.

Треньори: Антоанета Кирова и Георги Христов

Категории: Новини, Спорт

Оставете коментар


Списък на плевенските съдии...

Публикувано на юни - 25 - 2019

0 Коментари

Важно за търговците: Някои...

Публикувано на юни - 25 - 2019

0 Коментари

Осуетиха опит за отвличане...

Публикувано на юни - 25 - 2019

0 Коментари

Процедура за избор на...

Публикувано на юни - 25 - 2019

0 Коментари

Р.Радев: В България трябва...

Публикувано на юни - 25 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Ще гласувате ли на местните избори за кмет на 27 октомври?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.