• 17 . сеп. . 2019 - БФС отлага решението си по казуса със Спартак
 • 17 . сеп. . 2019 - УС на Спартак: Футболистите не се явиха в Монтана заради неразбирателство за осигурителните си вноски
 • 17 . сеп. . 2019 - Обсъждат продажба на плувен комплекс в Индустриална зона в Плевен
 • 17 . сеп. . 2019 - Започва благотворителна кампания в помощ на седемгодишно момче
 • 17 . сеп. . 2019 - Георги Лозанов: Това е война срещу България. Със скандали няма да я спечелим.

 На 16.05.2019 г. в с. Българене, общ. Левски, се проведе зоновия финал по хандбал за юноши до 14 години на зона „Мизия“. До финалния сблъсък от общо девет отбора достигнаха тези на ХК“НОВЕ“ гр. Свищов, ХК “Полюс-ТМ“ гр. Плевен, ХК “Чардафон“  гр. Габрово и домакина на проявата ХК „Левски от гр. Левски.

След победи над отборите от гр. Свищов с 18:16 , гр. Плевен с 16 : 14 и убедителна победа над състезателите от гр. Габрово с 26:16, състезателите от гр. Левски грабнаха зоновата купа и придобиха правото на участие в Държавния финал, който ще се състои в гр. Габрово от 20-ти до 23.06.2019 г. Отборите бяха изключително равностойни и срещите оспорвани, но нашия отбор прояви по-добра психика от връстниците си и заслужено спечелиха трофея. Призови награди получиха Иван Петков от ХК“Полюс“ – за голмайстор, Динислав Танев от ХК “Чардафон“  – за най-добър вратар и Благовест Панков от ХК“Левски“ за най-полезен състезател.

 Наградите бяха връчени лично от г-жа Любка Александрова – Кмет на Община Левски, която присъства на щастливото за нас събитие.

            Това е първата спортна проява, провела се в спортна зала „Христо Ботев“ с. Българене, след извършен основен ремонт.

Г-н Симеон Съев – зонален секретар на зона „Мизия“ гр. Плевен, връчи благодарствена грамота на г-жа Александрова във връзка с възстановяването на залата.

Седмица по-рано момчетата до 12 години заеха второ място на зоновия финал, проведен в гр. Горна Оряховица и придобиха право на участие в Държавния финал за тази възраст, който ще се проведе от 14-ти до 16.06.2019 г. в гр. Поморие.

От ръководството на тима се надяват, че с тези успехи момчетата оправдават огромните средства за ремонта и си спечелиха правото да имат една нормална зала за провеждане на състезания и тренировки, като всички клубове. 

Отбор на победителите: Даниел Дончев и Борислав Пенев/вратари/,Росен Рачев, Милен Христов, Александър Кючуков, Габриел Мандов, Радостин Белчев, Благовест Панков, Ерик Караджов, Ален Петров, Свитлин Гаврилов, Цветомир Дюкенджиев и Йоан Мартинчев.

Треньори: Антоанета Кирова и Георги Христов

Категории: Новини, Спорт

Оставете коментар


БФС отлага решението си...

Публикувано на сеп. - 17 - 2019

0 Коментари

УС на Спартак: Футболистите...

Публикувано на сеп. - 17 - 2019

0 Коментари

Обсъждат продажба на плувен...

Публикувано на сеп. - 17 - 2019

0 Коментари

Георги Лозанов: Това е...

Публикувано на сеп. - 17 - 2019

0 Коментари

Бунт в с. Чомаковци...

Публикувано от апр. - 30 - 2019

0 Коментари

Започна третото издание на...

Публикувано от май - 20 - 2019

0 Коментари

Ако ви се протестира...

Публикувано от ное. - 6 - 2017

0 Коментари

Ученици – младши посланици...

Публикувано от мар. - 6 - 2019

0 Коментари

Откриха наркотици в шахта...

Публикувано от май - 7 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кой кандидат-кмет на Плевен ще подкрепите на предстоящите избори?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.