• 23 . мар. . 2019 - Костадин Костадинов пред „Плевен прес”: Медиите ги е страх да ни отразяват
 • 23 . мар. . 2019 - Цецка Цачева подава оставка заради скандала с апартаментите
 • 22 . мар. . 2019 - Намаление с 20 % на регистрираните престъпления отчита ОДМВР – Плевен
 • 21 . мар. . 2019 - ОДМВР – Плевен ще проверява себе си
 • 21 . мар. . 2019 - Циркът с кмета на Червен бряг продължава

На редовната оперативка в понеделник, на която винаги присъстват журналисти, директорката на „Градска мобилност“ е съобщила за автомобил на общински съветник, който е трябвало да бъде вдигнат от „паяк“ след сигнал за нарушение подаден от полицаи. По думите на директорката съветникът е вдигнал скандал и си тръгнал с колата в момента на преустановяване на вдигането и не платил глобата от 30 лева. По този повод получихме прессъобщение от кметството, в което се казва, че „За да не се тълкува като предизборна манипулация, кметът Спартански отказа да съобщи името на съветника. „Очевидно е, че съветниците нямат достатъчно средства, за да си плащат глобите, но пък не спазват наредбите, които сами са гласували. Затова ще се налага аз да покривам с лични средства техните глоби. Очевидно е, че за да има ред в този град и в тази община, някой трябва да дава пример и аз очаквам това да са съветниците, които приемат разпоредбите и които са положили клетва, че ще ги спазват. И тъй като някои от тях считат, че са над разпоредбите, които са одобрили, на мен ми остава да покрия техните административни санкции.

В момента нямам официална документация, затова ще направя проверка. Безкрайно ми е неприятно и ще сезирам председателя на Общински съвет – Плевен, по въпроса, тъй като аз не съм началник на общинските съветници. Но това не значи, че ще ги покривам, само финансово ще обезпечавам с лични средства техните неплатени глоби”. Съобщението е придружено със снимка, на която Спартански дава парите на директорката на предприятие „Градска мобилност“.

Категории: Новини

един отговор са публикувани.

 1. Десислава Маринова каза:

  Евтин предизборен популизъм! Плевен с това ли трябва да се занимава? Малко ли проблеми имаме с безработицата, бездомните кучета, скитащите цигани, битовата престъпност, дупките в целия град, мръсотията, липсата на осветление вечерта?

Оставете коментар


Костадин Костадинов ...

Публикувано на мар. - 23 - 2019

0 Коментари

Цецка Цачева подава оставка...

Публикувано на мар. - 23 - 2019

0 Коментари

Намаление с 20 %...

Публикувано на мар. - 22 - 2019

0 Коментари

ОДМВР – Плевен ще...

Публикувано на мар. - 21 - 2019

0 Коментари

Циркът с кмета на...

Публикувано на мар. - 21 - 2019

1 Коментар

Мним „кулет от чужбина“...

Публикувано от мар. - 18 - 2019

0 Коментари

30 години пенсионерски клуб...

Публикувано от окт. - 3 - 2017

0 Коментари

44 323 безплатни годишни...

Публикувано от ян. - 17 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

  • Евролистата на коя партия бихте подкрепили на предстоящите избори през месец май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.