• 21 . февр. . 2019 - Народ, който разчита за бъдещето си на капачки – няма бъдеще !
 • 20 . февр. . 2019 - С усмивки и спорт започват занятията в „Христо Ботев“
 • 20 . февр. . 2019 - Обсъждат дофинансиране на маломерни паралелки
 • 20 . февр. . 2019 - В Плевен стартира Олимпиада по пътна безопасност
 • 20 . февр. . 2019 - Как обществото ни може да следи институции си…и то напълно законно?

Румен Петков, Васил Антонов и Ивайло Московски бяха тримата водачи на листи, които участваха в срещата при Областния управител Марио Тодоров. Красимир Каракачанов беше представляван от д-р Калин Поповски. По информация от пресслужбата на Областния управител въпросната среща е била инициатива на Марио Тодоров, но по неизвестни причини в публичното пространство е анонсирана като инициатива на Румен Петков. Участниците в срещата заявиха своя позиция относно перспективите за развитие на индустриална зона Телиш в капитала на Национална компания „Индустриални зони“ ЕАД на територията на Северозападен район. Другите теми бяха за разработване на регионални програми за заетост към Областния съвет за развитие през 2017 год. и възможности за участието на фирми от област Плевен в рехабилитацията на ВЕЦ Чаира. Марио Тодоров запозна всички с тревожна тенденция по изпълнението на Областната стратегия за развитие. Средствата за Плевен са намалени с близо 100 хил. лв., ще се отпуснат само 260 хил. лв. за тази година. Работните места за целия регион са само 71. Тревога за предприятието „Ваптех“ ЕООД изрази неговият управител Владимир Попов по отношение участието на Ваптех в международен проект за доставка на турбини. Срещата завърши с общо решение за провеждането на още една такава след изборите на 26-ти март, като неин организатор бъде отново Областният управител.

Категории: Политика

един отговор са публикувани.

 1. Патарински каза:

  Личи си кои са сериозните политици. Да се надяваме, че ще станат депутати и ще са полезни за града. Плевен има нужда от лоби, защото сериозно запада.

Оставете коментар


Народ, който разчита за...

Публикувано на февр. - 21 - 2019

1 Коментар

С усмивки и спорт...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

В Плевен стартира Олимпиада...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

Как обществото ни може...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

Кмет забрани празнуването на...

Публикувано от окт. - 31 - 2017

1 Коментар

Над 200 000 българи...

Публикувано от ное. - 27 - 2018

0 Коментари

Луди глави са били...

Публикувано от май - 1 - 2017

0 Коментари

Спартак /Плевен/ с първа...

Публикувано от мар. - 21 - 2017

0 Коментари

 • Анкета

  • Кой от местните управленци се ползва с вашето доверие?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.