• 13 . Дек. . 2018 - Вреди ли телефонът на здравето ни и до колко?
 • 27 . Ное. . 2018 - Над 200 души излязоха на протест в село Чомаковци. Следва блокиране на ж.п. линията ако не се намери решение на проблема.
 • 27 . Ное. . 2018 - Над 200 000 българи са получили подкрепа от ОПРЧР
 • 27 . Ное. . 2018 - Предимствата на програма Еразъм+
 • 27 . Ное. . 2018 - ОБЩИНА ПЛЕВЕН ОРГАНИЗИРА КРЪГЛА МАСА ПО ПРОБЛЕМИТЕ И ТЕНДЕНЦИИТЕ В РАЗВИТИЕТО НА ТУРИЗМА

Румен Петков, Васил Антонов и Ивайло Московски бяха тримата водачи на листи, които участваха в срещата при Областния управител Марио Тодоров. Красимир Каракачанов беше представляван от д-р Калин Поповски. По информация от пресслужбата на Областния управител въпросната среща е била инициатива на Марио Тодоров, но по неизвестни причини в публичното пространство е анонсирана като инициатива на Румен Петков. Участниците в срещата заявиха своя позиция относно перспективите за развитие на индустриална зона Телиш в капитала на Национална компания „Индустриални зони“ ЕАД на територията на Северозападен район. Другите теми бяха за разработване на регионални програми за заетост към Областния съвет за развитие през 2017 год. и възможности за участието на фирми от област Плевен в рехабилитацията на ВЕЦ Чаира. Марио Тодоров запозна всички с тревожна тенденция по изпълнението на Областната стратегия за развитие. Средствата за Плевен са намалени с близо 100 хил. лв., ще се отпуснат само 260 хил. лв. за тази година. Работните места за целия регион са само 71. Тревога за предприятието „Ваптех“ ЕООД изрази неговият управител Владимир Попов по отношение участието на Ваптех в международен проект за доставка на турбини. Срещата завърши с общо решение за провеждането на още една такава след изборите на 26-ти март, като неин организатор бъде отново Областният управител.

Категории: Политика

един отговор са публикувани.

 1. Патарински каза:

  Личи си кои са сериозните политици. Да се надяваме, че ще станат депутати и ще са полезни за града. Плевен има нужда от лоби, защото сериозно запада.

Оставете коментар


Вреди ли телефонът на...

Публикувано на Дек. - 13 - 2018

0 Коментари

Над 200 души излязоха...

Публикувано на Ное. - 27 - 2018

87 коментара

Над 200 000 българи...

Публикувано на Ное. - 27 - 2018

0 Коментари

Село Радомирци – домакин...

Публикувано от окт. - 2 - 2018

0 Коментари

„Наглост 2017“

Публикувано от февр. - 24 - 2018

0 Коментари

Милионери – водачи на...

Публикувано от мар. - 13 - 2017

5 коментара

Случаят с авариралия мост...

Публикувано от Ное. - 23 - 2018

0 Коментари

 • Анкета

  • Кой от местните управленци се ползва с вашето доверие?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.