• 21 . авг. . 2019 - Неофициалната предизборна кампания в Плевен става все по-интересна
 • 21 . авг. . 2019 - Обсъждат допълнително финансиране за „Спартак Плевен“
 • 21 . авг. . 2019 - Разследване на Свободна Европа: Борисов се разпореждал в МВР, дори когато не е бил на власт
 • 21 . авг. . 2019 - Общината с нов пункт за безплатна вода
 • 21 . авг. . 2019 - За една седмица — близо 45 хиляди нарушения на скоростта, отчете МВР

Румен Петков, Васил Антонов и Ивайло Московски бяха тримата водачи на листи, които участваха в срещата при Областния управител Марио Тодоров. Красимир Каракачанов беше представляван от д-р Калин Поповски. По информация от пресслужбата на Областния управител въпросната среща е била инициатива на Марио Тодоров, но по неизвестни причини в публичното пространство е анонсирана като инициатива на Румен Петков. Участниците в срещата заявиха своя позиция относно перспективите за развитие на индустриална зона Телиш в капитала на Национална компания „Индустриални зони“ ЕАД на територията на Северозападен район. Другите теми бяха за разработване на регионални програми за заетост към Областния съвет за развитие през 2017 год. и възможности за участието на фирми от област Плевен в рехабилитацията на ВЕЦ Чаира. Марио Тодоров запозна всички с тревожна тенденция по изпълнението на Областната стратегия за развитие. Средствата за Плевен са намалени с близо 100 хил. лв., ще се отпуснат само 260 хил. лв. за тази година. Работните места за целия регион са само 71. Тревога за предприятието „Ваптех“ ЕООД изрази неговият управител Владимир Попов по отношение участието на Ваптех в международен проект за доставка на турбини. Срещата завърши с общо решение за провеждането на още една такава след изборите на 26-ти март, като неин организатор бъде отново Областният управител.

Категории: Политика

един отговор са публикувани.

 1. Патарински каза:

  Личи си кои са сериозните политици. Да се надяваме, че ще станат депутати и ще са полезни за града. Плевен има нужда от лоби, защото сериозно запада.

Оставете коментар


Възрастни жени съдействаха на...

Публикувано от февр. - 11 - 2019

0 Коментари

Кметицата на Левски със...

Публикувано от май - 31 - 2019

0 Коментари

Системата на КАТ в...

Публикувано от февр. - 27 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.