• 23 . мар. . 2019 - Костадин Костадинов пред „Плевен прес”: Медиите ги е страх да ни отразяват
 • 23 . мар. . 2019 - Цецка Цачева подава оставка заради скандала с апартаментите
 • 22 . мар. . 2019 - Намаление с 20 % на регистрираните престъпления отчита ОДМВР – Плевен
 • 21 . мар. . 2019 - ОДМВР – Плевен ще проверява себе си
 • 21 . мар. . 2019 - Циркът с кмета на Червен бряг продължава

Сайтът „ПлевенПрес“ вече има своя страница в социалната мрежа. Всички потребители могат да я открият на адрес: https://web.facebook.com/PlevenPress-772986159539002/?ref=bookmarks

Стартът на новия плевенски сайт  бе открит в последния ден на месец февруари.  За един месец той успя да отбележи над 3 000 влизания. По стандартите на интернет медиите, това е добро начало. Една от причините за добрият старт е публикуването на аналитични и критични материали за действия на държавните институции и техни представители. В Плевен потребността от подобни материали е голяма, видно и от направеното проучване на регионалните медии, за което „Плевен Прес“ писа в материала си „Медиен комфорт за местната власт“. Освен това сайтът е с коренно различна визия от познатите стандарти, тъй като негов акцент са по-скоро анализите и коментарите. Достъпът за коментари е напълно свободен и от „Плевен Прес“ се надяваме, че читателите ще бъдат активни не само в ползването на информация, но и в нейните коментари. Разбира се, има още много какво да се желае, както по отношение на публикуваните материали, така и по отношение на графичното им оформление. Но в едно сме категорични – никаква манипулация няма да допуснем по отношение  отчитане на броя влизания в сайта, затова сме сложили  електронния брояч. Никаква злоупотреба на фактите в журналистическите материали, както и тяхното прикриване. Нямаме самочувствието на последна инстанция на истината, но имаме праг на допустима търпимост към лъжи и демагогия. За сега той не е достигнат. За в бъдеще – ще видим. По-важното е да не сме сами в това си начинание. Така че – бъдете наши съмишленици, нека сме заедно в битките.

Категории: Новини

Оставете коментар


Костадин Костадинов ...

Публикувано на мар. - 23 - 2019

0 Коментари

Цецка Цачева подава оставка...

Публикувано на мар. - 23 - 2019

0 Коментари

Намаление с 20 %...

Публикувано на мар. - 22 - 2019

0 Коментари

ОДМВР – Плевен ще...

Публикувано на мар. - 21 - 2019

0 Коментари

Циркът с кмета на...

Публикувано на мар. - 21 - 2019

1 Коментар

Над 65 000 лева...

Публикувано от юни - 12 - 2018

0 Коментари

„Наглост 2017“

Публикувано от февр. - 24 - 2018

0 Коментари

 • Анкета

  • Евролистата на коя партия бихте подкрепили на предстоящите избори през месец май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.