• 14 . юни . 2019 - НУ „Христо Ботев“ с програма за патриотичното възпитание за новата учебна година
 • 14 . юни . 2019 - Допълнителни автобуси за Черешова задушница
 • 14 . юни . 2019 - Директорът на ДТ „Иван Радоев“ участва в международна среща в Талин
 • 14 . юни . 2019 - От понеделник – безплатни занимания за деца в Плевен
 • 14 . юни . 2019 - От понеделник, 17-ти юни – започва приемът на документи в Медицински университет – Плевен

Сайтът „ПлевенПрес“ вече има своя страница в социалната мрежа. Всички потребители могат да я открият на адрес: https://web.facebook.com/PlevenPress-772986159539002/?ref=bookmarks

Стартът на новия плевенски сайт  бе открит в последния ден на месец февруари.  За един месец той успя да отбележи над 3 000 влизания. По стандартите на интернет медиите, това е добро начало. Една от причините за добрият старт е публикуването на аналитични и критични материали за действия на държавните институции и техни представители. В Плевен потребността от подобни материали е голяма, видно и от направеното проучване на регионалните медии, за което „Плевен Прес“ писа в материала си „Медиен комфорт за местната власт“. Освен това сайтът е с коренно различна визия от познатите стандарти, тъй като негов акцент са по-скоро анализите и коментарите. Достъпът за коментари е напълно свободен и от „Плевен Прес“ се надяваме, че читателите ще бъдат активни не само в ползването на информация, но и в нейните коментари. Разбира се, има още много какво да се желае, както по отношение на публикуваните материали, така и по отношение на графичното им оформление. Но в едно сме категорични – никаква манипулация няма да допуснем по отношение  отчитане на броя влизания в сайта, затова сме сложили  електронния брояч. Никаква злоупотреба на фактите в журналистическите материали, както и тяхното прикриване. Нямаме самочувствието на последна инстанция на истината, но имаме праг на допустима търпимост към лъжи и демагогия. За сега той не е достигнат. За в бъдеще – ще видим. По-важното е да не сме сами в това си начинание. Така че – бъдете наши съмишленици, нека сме заедно в битките.

Категории: Новини

Оставете коментар


НУ „Христо Ботев“ с...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

Директорът на ДТ „Иван...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

От понеделник – ...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

От понеделник, 17-ти юни...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

Вреди ли телефонът на...

Публикувано от дек. - 13 - 2018

0 Коментари

Два паркинга към „Тибор“...

Публикувано от мар. - 25 - 2018

0 Коментари

През 1968 год. БКП...

Публикувано от февр. - 5 - 2019

1 Коментар

 • Анкета

              
  • Ще гласувате ли на местните избори за кмет на 27 октомври?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.