• 21 . авг. . 2019 - Обсъждат допълнително финансиране за „Спартак Плевен“
 • 21 . авг. . 2019 - Разследване на Свободна Европа: Борисов се разпореждал в МВР, дори когато не е бил на власт
 • 21 . авг. . 2019 - Общината с нов пункт за безплатна вода
 • 21 . авг. . 2019 - За една седмица — близо 45 хиляди нарушения на скоростта, отчете МВР
 • 21 . авг. . 2019 - Пак откриха незаконен тютюн и пак виновниците са от Буковлък

Сайтът „ПлевенПрес“ вече има своя страница в социалната мрежа. Всички потребители могат да я открият на адрес: https://web.facebook.com/PlevenPress-772986159539002/?ref=bookmarks

Стартът на новия плевенски сайт  бе открит в последния ден на месец февруари.  За един месец той успя да отбележи над 3 000 влизания. По стандартите на интернет медиите, това е добро начало. Една от причините за добрият старт е публикуването на аналитични и критични материали за действия на държавните институции и техни представители. В Плевен потребността от подобни материали е голяма, видно и от направеното проучване на регионалните медии, за което „Плевен Прес“ писа в материала си „Медиен комфорт за местната власт“. Освен това сайтът е с коренно различна визия от познатите стандарти, тъй като негов акцент са по-скоро анализите и коментарите. Достъпът за коментари е напълно свободен и от „Плевен Прес“ се надяваме, че читателите ще бъдат активни не само в ползването на информация, но и в нейните коментари. Разбира се, има още много какво да се желае, както по отношение на публикуваните материали, така и по отношение на графичното им оформление. Но в едно сме категорични – никаква манипулация няма да допуснем по отношение  отчитане на броя влизания в сайта, затова сме сложили  електронния брояч. Никаква злоупотреба на фактите в журналистическите материали, както и тяхното прикриване. Нямаме самочувствието на последна инстанция на истината, но имаме праг на допустима търпимост към лъжи и демагогия. За сега той не е достигнат. За в бъдеще – ще видим. По-важното е да не сме сами в това си начинание. Така че – бъдете наши съмишленици, нека сме заедно в битките.

Категории: Новини

Оставете коментар


Общината с нов пункт...

Публикувано на авг. - 21 - 2019

0 Коментари

За една седмица —...

Публикувано на авг. - 21 - 2019

0 Коментари

Пак откриха незаконен тютюн...

Публикувано на авг. - 21 - 2019

0 Коментари

Кмет забрани празнуването на...

Публикувано от окт. - 31 - 2017

1 Коментар

На 20-ти и 21-ви...

Публикувано от сеп. - 18 - 2017

0 Коментари

Промени в програмата за...

Публикувано от май - 31 - 2019

0 Коментари

Осуетиха опит за отвличане...

Публикувано от юни - 25 - 2019

0 Коментари

Бюджетът на Плевен –...

Публикувано от ян. - 28 - 2018

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.