• 21 . февр. . 2019 - Народ, който разчита за бъдещето си на капачки – няма бъдеще !
 • 20 . февр. . 2019 - С усмивки и спорт започват занятията в „Христо Ботев“
 • 20 . февр. . 2019 - Обсъждат дофинансиране на маломерни паралелки
 • 20 . февр. . 2019 - В Плевен стартира Олимпиада по пътна безопасност
 • 20 . февр. . 2019 - Как обществото ни може да следи институции си…и то напълно законно?

Това каза депутатът Пламен Тачев по време на срещата на петимата депутати с кмета Спартански. Околовръстният път е в лошо състояние и трябва да се види възможността за ремонтирането му, каза Тачев. Той увери Спартански, че ще подкрепя усилията на общината за изграждането на Спортна зала. Ще съдейства с каквото може това да стане реалност в най-скоро време.

След приключване на срещата, Пламен Тачев сподели пред  „ПлевенПрес“: Искам да заявя, че по отношение на изграждането на магистрала „Хемус“, за която стана дума тук, ще работя с пълни сили магистралата да мине най-близо до Плевен. Защото има 6 варианта за изграждане на трасето и ако магистралата не мине близо до Плевен, е безсмислено да говорим за някакви ползи. Освен това ще вложа всички сили в изграждането на Спортната зала в Плевен, защото аз самият съм спортист и съм завършил спортно училище. И искам да кажа, че макар да съм от Червен бряг, аз съм депутат избран от 15-ти многомандатен избирателен район и ще работя с ум и сърце за всички хора в Плевен и плевенска област, заяви накрая Пламен Тачев.

Категории: Новини

Оставете коментар


Народ, който разчита за...

Публикувано на февр. - 21 - 2019

1 Коментар

С усмивки и спорт...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

В Плевен стартира Олимпиада...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

Как обществото ни може...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

  • Кой от местните управленци се ползва с вашето доверие?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.