Начало | Без категория | Плакета на кмета получиха юношите на хандбалния клуб „Полюс – ТМ”

Плакета на кмета получиха юношите на хандбалния клуб „Полюс – ТМ”


Плевенският ХК „Полюс – ТМ” стана шампион на България при юношите младша възраст до 14 години като надви на финала с 33:29 срещу ХК „Пирин 64”. Плевенските таланти, водени от треньорите и президента на клуба Антон Георгиев, бяха гости в началото на оперативното заседание на ръководството на Община Плевен днес. Момчетата надвиха убедително всичките си противници, въпреки че всички състезатели са с една или две години по-малки от тези в другите отбори. Плевенчани за втори път печелят титлата, след като през 2018 г. станаха шампиони на България при 12-годишните.
Тези момчета заслужават нашата похвала и уважение, защото станаха републикански шампиони, те отстояват спортната слава на Плевен и имат огромен потенциал, поздрави ги кметът Спартански. Той благодари на треньорите и целия ръководен състав, а на тима пожела здраве и нови успехи. В знак на признание за постигнатото, г-н Спартански връчи плакета на кмета на президента на клуба Антон Георгиев и обеща съдействие за участие в следващи надпревари.
В отговор шампионите благодариха за подкрепата и помолиха кмета за съдействие пред държавните институции за зала в Плевен, в която да провеждат тренировки в по-добри условия.

Прочетете също

Ловци на бъдеще: Владислав Димчев – повелителят на шипките от гр. Тръстеник

Владислав Димчев. Снимка – Плевен прес. В рубриката „Ловци на бъдеще” ви разказваме за хора, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *