• 25 . апр. . 2019 - „Възраждане” го подкрепят 43 % в анкетата на „Плевен прес”. Втори са БСП със 17 %, а 14 % – не желаят да гласуват
 • 25 . апр. . 2019 - Ако не знаете : Христос е бил обесен ?!
 • 25 . апр. . 2019 - Деца, родители и баби заедно боядисват великденски яйца в Асеновци
 • 25 . апр. . 2019 - Зеленогорски дава пресконференция по въпроси свързани с ДБГ
 • 25 . апр. . 2019 - БК Спартак надви Академик(София) с 89:78

Частичното бедствено положение заради падналите дъждове в плевенско, вече е отменено, информираха от общинска администрация. То беше обявено заради непроходимост по пътя Плевен – Ловеч и заради просмуквания в стената на язовира до село Николаево. По думите на специалисти от Пътно управление,  при Тенекиения хан на пътя Плевен – Ловеч,  има голям водосбор и при вчерашните дъждове водата е била 50 см над осовата линия. Отнесени са и 60 м от крайпътната мантинела. Пред заведението пък водата е изкъртила асфалтовата настилка.
Под наблюдение остава язовирът „Николаево 5“, но пътят до него е достъпен само с високопроходима техника. Водата е отнесла голяма част от асфалтовата настилка и издълбала кратери. С подръчни средства са обозначени опасните места. По информация от кризисния щаб, язовирът се източва, но наблюдението над него продължава, тъй като при скъсване на стената, е възможно да се образува приливна вълна с височина до 8 метра, която да залее близките три села. Към момента обаче подобен сценарий е почти невъзможен, коментираха от кризисния щаб.

Категории: Новини

Оставете коментар


„Възраждане” го подкрепят...

Публикувано на апр. - 25 - 2019

0 Коментари

Ако не знаете :...

Публикувано на апр. - 25 - 2019

0 Коментари

Деца, родители и баби...

Публикувано на апр. - 25 - 2019

0 Коментари

Великденски базар в НУ...

Публикувано от мар. - 27 - 2017

0 Коментари

Спартански: Важното е...

Публикувано от апр. - 26 - 2017

0 Коментари

91 302 лева щети...

Публикувано от апр. - 19 - 2019

0 Коментари

Участник в телефонна измама...

Публикувано от ное. - 19 - 2018

0 Коментари

 • Анкета

  • Евролистата на коя партия бихте подкрепили на предстоящите избори през месец май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.