• 19 . сеп. . 2019 - Кметската битка за Белене се завързва
 • 19 . сеп. . 2019 - Заради неявяването на футболистите Спартак глобен с 2000 лева и минус 3 точки
 • 19 . сеп. . 2019 - Ярослав Димитров, ОИК: 118 225 са избирателите в община Плевен
 • 19 . сеп. . 2019 - Постоянните комисии в Общински съвет – Плевен, заседават на 20 и 24 септември
 • 18 . сеп. . 2019 - Зам.-министър Амелия Гешева представи в Плевен програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“
Йонко Кръстев
Снимката е взета от официалната фейсбук страница на „Военноинвалид“

Дружество „Военноинвалид“ подава сигнал за техен член, изпаднал в беда и имащ нужда от финансова помощ. На сигнала мигновенно се отзовава фондация „Чудесата на децата“. Нуждаещият се казва Йонко Кръстев. Ето и каква е историята на Йонко, публикувана на официалната фейсбук страница на дружество „Военноинвалид“ гр. Плевен:

„По време на отбиването на редовната си наборна служба той се разболява от тежка двустранна коксартроза с тежък функционален дефицит. През последните години успява с много усилия и лишения да събере нужните средства и да си направи операции за смяна на двете тазобедрени стави, но интервенцията на дясната се оказва неуспешна и се налага да се направи повторна операция.

Йонко е женен и има момиченце, което се ражда със заболяване на гръбначния стълб, прикована е към инвалидната количка. Към момента съпругата му се грижи за двамата и желанието му е да се оправи по-скоро и да бъде в помощ на семейството си.“

След постъпването на сигнала, с неговото разрешаване мигновенно се заема фондация „Чудесата на децата“. За тази в дните 17, 18 и 19 септември от 10:00 до 20:00 часа пред Централен Мол Плевен се организира благотворителен базар.

От дружество „Военноинвалид“ молят плевенчани за подкрепа в усилията им да помогнат на един достоен българин да се пребори с отчаянието и болките си.

Категории: Новини, Общество

Оставете коментар


Митев: Бюджет 2019 стъпва...

Публикувано от февр. - 5 - 2019

1 Коментар

75 % от дължимия...

Публикувано от мар. - 14 - 2019

1 Коментар

Важна информация за хората...

Публикувано от апр. - 8 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кой кандидат-кмет на Плевен ще подкрепите на предстоящите избори?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.