• 16 . юли . 2019 - Софийският университет обяви второто си класиране за кандидат-студенти
 • 16 . юли . 2019 - Търсят наемател на Летния театър
 • 16 . юли . 2019 - Готвената промяна на НЗОК означава фалит на болници, по-ниско качество и по-скъпи услуги, според проф. Вучева
 • 16 . юли . 2019 - Хванаха мъж от Рупци да краде ток от мазето на комшиите
 • 16 . юли . 2019 - Засякоха „Мерцедес“ без регистрация из града

Община Червен бряг успешно приключва още един европейски проект. Този път касаещ реконструкция и реновиране на улици в централната част на града. Улиците „Търговска“ и „Софроний Врачански“ дълги години седяха неоправени и полуразбити. Точно окаяното им състояние затрудняваше движението по ключови кръстовища в града. Проблемът в момента бива отстранен от местната власт.
Подмяната на бордюри и цялостното преасфалтиране коства близо 720 000 лева/719 567 лв. с точност/. Всичките поети от финансиращия орган на ЕС по програма за развитие на селските райони 2014-2020.
Рехабилитацията на улиците всъщност надгражда предишен ремонт, започнат от АПИ. От Агенцията за пътна инфраструктура обаче не довършват улицата докрай и се налага общината да вземе нещата в свои ръце.
Преасфалтирането е започнато преди 3 седмици,като се очаква в скоро време да приключи и гражданите свободно да могат да се придвижват в централната част на Червен бряг.

Категории: Новини, Политика

Оставете коментар


Община Левски спечели конкурса...

Публикувано от февр. - 5 - 2019

1 Коментар

Третират площи с царевица...

Публикувано от май - 9 - 2019

0 Коментари

Омбудсманът Мая Манолова не...

Публикувано от юли - 12 - 2017

0 Коментари

За 1500 лева начална...

Публикувано от апр. - 7 - 2017

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Ще гласувате ли на местните избори за кмет на 27 октомври?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.