• 21 . мар. . 2019 - Предизборни игри с неудобните кметове
 • 21 . мар. . 2019 - Образователната комисия заседава идния вторник. Вижте какво ще се обсъжда
 • 21 . мар. . 2019 - Доброволци и екипи вдъхновяваха жителите на град Левски в Международния ден на щастието
 • 21 . мар. . 2019 - Хале горя на ул. „Г.М. Димитров“
 • 20 . мар. . 2019 - Все по-голяма младежка престъпност в Плевенско

Няма постъпили предложения в администрацията на ОбС за допълнения, изменения или корекции на Наредба № 11. Това е наредбата за символите и почетните звания, чиито проект беше обсъждан на сесия на ОбС на 29-ти юни т.г. Тогава общинските съветници решиха въпросната наредба да бъде върната за допълнения и корекции. Новото обсъждане и евентуално приемане на окончателния и вид трябва да стане на 27-ми юли. Странното е, че творческите организации и културни институции в Плевен проявяват безразличие към тази наредба, която пряко засяга техни членове. Липсва и гражданска инициатива с предложения или мнения по съдържащите се в наредбата клаузи.

Проектът на Наредба 11 е качен на сайта на Общинския съвет и всеки желаещ би могъл да се запознае с него. Както и да изпрати становище по електронен път или на хартиен носител до деловодството на ОбС или до ПК по култура с председател Петя Василева.

Категории: Новини

един отговор са публикувани.

 1. 60000 прокудени от Плевен каза:

  Да се предложи в Наредба 11 да има звание: НАЙ-ВЪРЛ ОБИРДЖИЯ НА ПЛЕВЕН. Кандидати бол: кметове, политици, депутати, съветници и вся позната и подмолна крадлива сволоч!

Оставете коментар


Неголям интерес към проявата...

Публикувано от апр. - 22 - 2017

0 Коментари

Плевенският окръжен съд ще...

Публикувано от мар. - 29 - 2017

0 Коментари

Мая Манолова се...

Публикувано от юни - 27 - 2017

0 Коментари

 • Анкета

  • Евролистата на коя партия бихте подкрепили на предстоящите избори през месец май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.