• 20 . авг. . 2019 - Епизоотичната комисия заседава днес във връзка с Африканската чума
 • 20 . авг. . 2019 - Сидеров: На много места НФСБ и ВМРО в комбинация с Цветан Цветанов ще играят против ГЕРБ
 • 20 . авг. . 2019 - Днес изпробват четирите центъра за тол услуги
 • 20 . авг. . 2019 - Общо 13 са подадените заявление за участие в строежа на АЕЦ „Белене“
 • 20 . авг. . 2019 - Непочистен след жътва комбайн се самозапали

Заседание Общински съвет. Снимка – пресцентър ОбС.

На своето октомврийско заседание Общинският съвет в Плевен за втори път не прие Наредбата за символите, почетните знаци и отличията на община Плевен. Припомняме, че въпросната наредба бе разгледана първоначално на редовното заседание през м. май т.г. Тогава бе решено обсъждането да бъде отложено поради пропуски в отделни текстове. Сега отново наредбата не бе приета поради късно внесени предложения според председателката на Постоянната комисия по култура – Петя Василева.
Съветниците решиха да подкрепят предложението на Комисията по култура, за сформиране на Работна група, която трябва да обобщи постъпилите предложения по проекта , след което да внесе на следващо заседание неговия актуализиран вариант. Работната група е в 8-членен състав и в нея влизат общинските съветници Петя Василева, Цветко Цветков, Катя Христова и Стефан Петков, представители на общинска администрация в лицето на Светлана Костадинова – началник отдел „Връзки с обществеността и протокол“ и Стефка Григорова – началник отдел “Култура“, Правдолюба Маринова – председател на УС на Националното сдружение на сватбените услуги и агенти и Доротея Костадинова – главен юрисконсулт в Община Плевен. За председател на Работната група съветниците избраха Петя Василева.

В 4-месечен срок Работната група трябва да представи своя проект за символите, почетните знаци и отличията на община Плевен за разглеждане на следващото заседание на ОбС.

Категории: Новини

Оставете коментар


Сидеров: На много места...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Общо 13 са подадените...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Гласуваха промяна в част...

Публикувано от ян. - 31 - 2019

0 Коментари

44 323 безплатни годишни...

Публикувано от ян. - 17 - 2019

0 Коментари

Старт на „Национален поход...

Публикувано от юли - 12 - 2017

0 Коментари

На 20 февруари ще...

Публикувано от февр. - 7 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.