• 21 . февр. . 2019 - Народ, който разчита за бъдещето си на капачки – няма бъдеще !
 • 20 . февр. . 2019 - С усмивки и спорт започват занятията в „Христо Ботев“
 • 20 . февр. . 2019 - Обсъждат дофинансиране на маломерни паралелки
 • 20 . февр. . 2019 - В Плевен стартира Олимпиада по пътна безопасност
 • 20 . февр. . 2019 - Как обществото ни може да следи институции си…и то напълно законно?

Общинският съвет в Плевен прие промени в състава на пет от комисиите – ПК по „Здравеопазване и социална политика“, ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“, ПК по „Бюджет и финансова политика“, ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност” и Комисията за разпределение на средствата за подпомагане решаването на репродуктивни проблеми на граждани на Община Плевен.

Решенията за промени в състава на комисиите бяха гласувани днес във връзка с прекратените пълномощия на общинския съветник Калин Поповски, поради избора му за народен представител и предсрочното прекратяване на пълномощията с решение на ОИК – Плевен на съветника Методи Петков, както и във връзка с влизането в състава на местния парламент на новообявените общински съветници проф. Начко Тоцев /на сесията през май/ и Шенсес Азизов /на днешната сесия/.

В състава на ПК по „Здравеопазване и социална политика“ на мястото на д-р Поповски за член и Председател на комисията Общинският съвет избра проф. Начко Тоцев.

Проф. Тоцев влиза на мястото на д-р Поповски и в останалите две комисии – ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“ и Комисията за разпределение на средствата за подпомагане решаването на репродуктивни проблеми на граждани на Община Плевен.

За ПК по „Бюджет и финансова политика“ – в нея на мястото на Методи Петков влиза съветникът Ристем Халкоглу, който досега беше член на ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност”.

На мястото на Ристем Халкоглу в ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност” влиза положилият клетва днес като общински съветник Шенсес Азизов.

Категории: Новини

Оставете коментар


Народ, който разчита за...

Публикувано на февр. - 21 - 2019

1 Коментар

С усмивки и спорт...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

В Плевен стартира Олимпиада...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

Как обществото ни може...

Публикувано на февр. - 20 - 2019

0 Коментари

МОН обяви датите за...

Публикувано от апр. - 8 - 2017

0 Коментари

През 1968 год. БКП...

Публикувано от февр. - 5 - 2019

1 Коментар

60 дни остават за...

Публикувано от ян. - 31 - 2019

0 Коментари

Над 200 000 българи...

Публикувано от ное. - 27 - 2018

0 Коментари

 • Анкета

  • Кой от местните управленци се ползва с вашето доверие?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.