• 20 . авг. . 2019 - Епизоотичната комисия заседава днес във връзка с Африканската чума
 • 20 . авг. . 2019 - Сидеров: На много места НФСБ и ВМРО в комбинация с Цветан Цветанов ще играят против ГЕРБ
 • 20 . авг. . 2019 - Днес изпробват четирите центъра за тол услуги
 • 20 . авг. . 2019 - Общо 13 са подадените заявление за участие в строежа на АЕЦ „Белене“
 • 20 . авг. . 2019 - Непочистен след жътва комбайн се самозапали

Общинският съвет в Плевен прие промени в състава на пет от комисиите – ПК по „Здравеопазване и социална политика“, ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“, ПК по „Бюджет и финансова политика“, ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност” и Комисията за разпределение на средствата за подпомагане решаването на репродуктивни проблеми на граждани на Община Плевен.

Решенията за промени в състава на комисиите бяха гласувани днес във връзка с прекратените пълномощия на общинския съветник Калин Поповски, поради избора му за народен представител и предсрочното прекратяване на пълномощията с решение на ОИК – Плевен на съветника Методи Петков, както и във връзка с влизането в състава на местния парламент на новообявените общински съветници проф. Начко Тоцев /на сесията през май/ и Шенсес Азизов /на днешната сесия/.

В състава на ПК по „Здравеопазване и социална политика“ на мястото на д-р Поповски за член и Председател на комисията Общинският съвет избра проф. Начко Тоцев.

Проф. Тоцев влиза на мястото на д-р Поповски и в останалите две комисии – ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“ и Комисията за разпределение на средствата за подпомагане решаването на репродуктивни проблеми на граждани на Община Плевен.

За ПК по „Бюджет и финансова политика“ – в нея на мястото на Методи Петков влиза съветникът Ристем Халкоглу, който досега беше член на ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност”.

На мястото на Ристем Халкоглу в ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност” влиза положилият клетва днес като общински съветник Шенсес Азизов.

Категории: Новини

Оставете коментар


Сидеров: На много места...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Общо 13 са подадените...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Успешен първи фестивал на...

Публикувано от сеп. - 20 - 2017

1 Коментар

„Къщичката за книги“ в...

Публикувано от юли - 15 - 2019

0 Коментари

Панорамата не е получила...

Публикувано от юни - 11 - 2018

0 Коментари

Не бих подкрепила издаването...

Публикувано от мар. - 16 - 2017

0 Коментари

Сирни Заговезни и Масленица...

Публикувано от мар. - 10 - 2019

2 коментара

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.