• 19 . сеп. . 2019 - Кметската битка за Белене се завързва
 • 19 . сеп. . 2019 - Заради неявяването на футболистите Спартак глобен с 2000 лева и минус 3 точки
 • 19 . сеп. . 2019 - Ярослав Димитров, ОИК: 118 225 са избирателите в община Плевен
 • 19 . сеп. . 2019 - Постоянните комисии в Общински съвет – Плевен, заседават на 20 и 24 септември
 • 18 . сеп. . 2019 - Зам.-министър Амелия Гешева представи в Плевен програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“

От 26 до 31 август 2019г. в СОК ”Камчия” се проведе заключителният етап на Шестия Международен конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците.”

Организатор бе Синдикатът на българските учители с подкрепата на СОК ”Камчия” и Фондация „Устойчиво развитие за България” под патронажа на Красимир Вълчев, министър на образованието и науката.

Тази година семинарът към конкурса бе на тема: „Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците”. В него участваха над 250 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до XII клас. Те обобщиха добрия педагогически опит, изразиха лична позиция и предложиха свои решения на поставените проблеми.

Участниците бяха приветствани от представители на няколко институции – МОН, СОК „ Камчия”, Община Варна. Номинираните за призови места в отделните категории на конкурса представиха публично своите разработки. Дългоочакван момент бе тържествената церемония по награждаване на отличените в конкурса.

Те получиха своите награди от д.ик. н. Янка Такева, Красимир Вълчев и Пламен Димитров, президент на КНСБ. На участниците в семинара бяха раздадени и сертификати.

Тази година учители от Община Левски участваха в конкурса и получиха своите заслужени награди.

Отличени са:

 • Грамота за Елка Иванова-учител в СУ”Крум Попов”, гр. Левски, носител на

ПЪРВА НАГРАДА в категория „Искам думата” – есе „Моето верую в житейския път на учителя”

 • Грамота за отлично представяне на Виолета Панайотова Видолова – гл. учител в ДГ „Слънце” , гр.Левски
 • Грамота за отлично представяне на Катя Добрева Ганчева – ст. учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски
 • Грамота – Специалната награда на Национален дворец на децата получава Анелия Цветанова Кирчева-Любенова, учител в СУ”Крум Попов”, гр.Левски.
 • Грамота  на Снежина Иванова Любенова, учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски за личен принос в утвърждаването на Международния конкурс за учители
 • Грамота на ст. учител Хортензия Юриевна Морозова – ОУ”Н. Рилски” – с. Обнова, за участие


Оставете коментар


Не приеха наредбата за...

Публикувано от юни - 30 - 2017

0 Коментари

Изложба на гоблени в...

Публикувано от апр. - 20 - 2017

0 Коментари

Завод за 30 млн....

Публикувано от ное. - 15 - 2017

0 Коментари

Обявяват нова процедура за...

Публикувано от юли - 25 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кой кандидат-кмет на Плевен ще подкрепите на предстоящите избори?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.