• 13 . Дек. . 2018 - Вреди ли телефонът на здравето ни и до колко?
 • 27 . Ное. . 2018 - Над 200 души излязоха на протест в село Чомаковци. Следва блокиране на ж.п. линията ако не се намери решение на проблема.
 • 27 . Ное. . 2018 - Над 200 000 българи са получили подкрепа от ОПРЧР
 • 27 . Ное. . 2018 - Предимствата на програма Еразъм+
 • 27 . Ное. . 2018 - ОБЩИНА ПЛЕВЕН ОРГАНИЗИРА КРЪГЛА МАСА ПО ПРОБЛЕМИТЕ И ТЕНДЕНЦИИТЕ В РАЗВИТИЕТО НА ТУРИЗМА

Някакъв си председател на сдружение за сираци връчил призове „Добродетел 2017“ на видни плевенски политици. Същият, който има телефон три пъти по-скъп от моя, за който има тлъсто досие в полицията, който е осъждан и е сменил 22 приюта. Същият, заради когото ходих до ж.п. гарата да снимам неговия  „дядо Коледа“ за сираци. Дядото се оказа младеж с добре оскубани вежди, а един „сирак“ ми каза, че „иска Новата година да му донесе приятелка, ама той вече си имал“ и посочи момчето до себе си. Тази персона стана национален герой и вече връчва призове.

Е как пък никой от „призьорите“ не провери биографията на това лице. Не провери колко пари е събрал до сега и как ги отчита ? Къде му е финансовият отчет на въпросното сдружение ? Защо няма одит на същото ? Защо не работи интернет страницата му ? Защо е бит във Варна ? Какво прави в Областна администрация, където често го засичам ? Какво прави в Народното събрание където други често го виждат ? Кой му дава пропуск и заради какво ? Защо този тарикат обикаля политици и кметове, а не вземе да иде при ромските босове за пари ? И защо тези политици и кметове не спазват елементарна хигиена в пиарските си изяви ?

На това аз му казвам „Наглост на годината“. Призьорите определете вие.

Категории: Общество

Оставете коментар


Вреди ли телефонът на...

Публикувано на Дек. - 13 - 2018

0 Коментари

Над 200 души излязоха...

Публикувано на Ное. - 27 - 2018

0 Коментари

Над 200 000 българи...

Публикувано на Ное. - 27 - 2018

0 Коментари

10 човека вече имат...

Публикувано от май - 3 - 2017

0 Коментари

На Благовец – блага...

Публикувано от мар. - 25 - 2018

0 Коментари

Без присъда за общинския...

Публикувано от юни - 7 - 2017

0 Коментари

Загуба за честните хора...

Публикувано от апр. - 26 - 2017

0 Коментари

 • Анкета

  • Кой от местните управленци се ползва с вашето доверие?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.