• 19 . апр. . 2019 - 91 302 ЛЕВА ЩЕТИ В „МБАЛ-БЕЛЕНЕ” УСТАНОВИ АДФИ ЗА ПЕРИОДА 2014 – 2016 ГОДИНА
 • 17 . апр. . 2019 - Кр. Вълчев: От учителите в детската градина зависи дали децата ще успеят в училище
 • 17 . апр. . 2019 - НАП: Половината от данъчните декларации- подадени онлайн
 • 17 . апр. . 2019 - 8 точки ще бъдат обсъждани на заседанието на културната комисия
 • 17 . апр. . 2019 - Мавзолеят отново ще е осветен в алено в знак на съпричастност към болните от хемофилия

Кметът  Георг Спартански и председателят на Общинския съвет Мартин Митев бяха гости на тържественото събрание по повод 5 юли – Професионалния празник на служителите от МВР. На събитието присъстваха  областният управител Мирослав Петров, районният прокурор Владимир Николов, председателят на Районния съд – Плевен, Даниела Дилова.

„Напълно съзнавам, че каквото и да се случи в град Плевен и в общината, основни виновници за неблагополучията са полицията и кметът. На никого не можеш да обясниш колко часа на ден работиш, какво коства на семейството и на децата ти това, че си на служба и рискуваш здравето и живота си. Каквото и да направите, никога няма да са доволни всички, но е достатъчно човек да не лъже себе си и да знае, че е положил усилия да изпълнява задълженията си“. С тези думи се обърна към полицаите кметът Спартански

„Във време, когато спокойствието е ценност, обществото е важно да знае, че има хора като вас, които и в делник и в празник се грижат за опазването на реда, сигурността и закона. Когато погледнем отвъд успешните акции, тежките инциденти и овладените стихии, виждаме огромния товар на дълга и отговорността, който носите на плещите си“, обърна се към присъстващите в залата Мартин Митев.

От името на ръководството на МВР комисар Петър Енчев – заместник-директор на ОД на МВР, връчи отличия на 90 служители на Дирекцията за постигнати високи професионални резултати и принос при изпълнение на служебните им задължения. Със заповед на министъра на вътрешните работи са отличени петима души, а други петима получават писмена похвала от Главния секретар на МВР. Директорът на ОД на МВР – Плевен ст.комисар Красимир Начев е отличил 80 служители на дирекцията също с „писмена похвала”.

Категории: Новини

Оставете коментар


91 302 ЛЕВА ЩЕТИ...

Публикувано на апр. - 19 - 2019

0 Коментари

Кр. Вълчев: От учителите...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

НАП: Половината от данъчните...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

8 точки ще бъдат...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

Мавзолеят отново ще е...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

Петя Василева: Не е...

Публикувано от февр. - 16 - 2019

0 Коментари

В неделя от 20.00...

Публикувано от мар. - 24 - 2017

0 Коментари

Румен Петков: Смяната на...

Публикувано от юни - 9 - 2018

1 Коментар

Няма да има извънредна...

Публикувано от окт. - 11 - 2017

0 Коментари

 • Анкета

  • Евролистата на коя партия бихте подкрепили на предстоящите избори през месец май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.