• 25 . апр. . 2019 - „Възраждане” го подкрепят 43 % в анкетата на „Плевен прес”. Втори са БСП със 17 %, а 14 % – не желаят да гласуват
 • 25 . апр. . 2019 - Ако не знаете : Христос е бил обесен ?!
 • 25 . апр. . 2019 - Деца, родители и баби заедно боядисват великденски яйца в Асеновци
 • 25 . апр. . 2019 - Зеленогорски дава пресконференция по въпроси свързани с ДБГ
 • 25 . апр. . 2019 - БК Спартак надви Академик(София) с 89:78

За първото полугодие на тази година Общинският съвет в Плевен свърши много работа, е мнението на неговия председател Мартин Митев, дадено по време на пресконференцията му след заседанието на 27-ми юли т.г. Приети са нови наредби, а стари са актуализирани, за да отговарят на потребностите на гражданите. Считам, че до момента постоянните комисии към Съвета си вършат добре работата, е мнението на Митев. На въпрос „Наложеното на два пъти вето върху решения на ОбС какво означава – липса на експертност на членовете му, или нещо друго“, Мартин Митев отговори, че първото вето /за избор на управител на „Инжстрой“ – б.а./ е било отхвърлено от Административен съд – Плевен, а причина за второто е техническа грешка в компютърната система, която се случвала за първи път.

Според него обаче Законът за местното самоуправление в някои отношения е остарял и не отчита днешните реалности. В това отношение се работело от страна на Сдружението на общините повече от година, за да се актуализират някои негови текстове.

Общинският съвет ще продължи своята дейност и през лятото, обяви Мартин Митев. В последната седмица на месец август ще се проведе следващото редовно заседание.

Категории: Новини

Оставете коментар


„Възраждане” го подкрепят...

Публикувано на апр. - 25 - 2019

0 Коментари

Ако не знаете :...

Публикувано на апр. - 25 - 2019

0 Коментари

Деца, родители и баби...

Публикувано на апр. - 25 - 2019

0 Коментари

Три плевенски училища –...

Публикувано от февр. - 28 - 2017

0 Коментари

Мартин Митев с поздрав...

Публикувано от апр. - 7 - 2017

0 Коментари

Изложба от постери на...

Публикувано от дек. - 8 - 2017

0 Коментари

Предлагат улица в Плевен...

Публикувано от февр. - 7 - 2019

0 Коментари

460 лева събраха общинските...

Публикувано от апр. - 10 - 2018

0 Коментари

 • Анкета

  • Евролистата на коя партия бихте подкрепили на предстоящите избори през месец май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.