• 20 . авг. . 2019 - Епизоотичната комисия заседава днес във връзка с Африканската чума
 • 20 . авг. . 2019 - Сидеров: На много места НФСБ и ВМРО в комбинация с Цветан Цветанов ще играят против ГЕРБ
 • 20 . авг. . 2019 - Днес изпробват четирите центъра за тол услуги
 • 20 . авг. . 2019 - Общо 13 са подадените заявление за участие в строежа на АЕЦ „Белене“
 • 20 . авг. . 2019 - Непочистен след жътва комбайн се самозапали

Максим Бехар. Снимка – интернет.

По повод наша публикация от 11.06.т.г. под заглавие: „Панорамата не е получила нищо до този момент от акцията на „Билла“, получихме писмо и от г-н Максим Бехар, чиято агенция извършва рекламната кампания на „Билла“. Публикуваме го дословно и с удовлетворение. Първо – защото предизвикахме реакция. И второ – защото изпитваме респект към професионализма, на който се учим и от хора като г-н Бехар.

Привет,
Прочетох статията ви.
Няма как уважаваните от нас ръководители на Плевенската панорама да получат сега от нас средства.
Първо колегите от БИЛЛА България трябва с точност да установят сумата, това няма как да стане за няколко дни, билети и рекламни торбички се продаваха в цяла България и вероятно тези дни ще имаме точната информация, която ще съобщим публично. Така направихме през 2016 година с паметника на Шипка, през 2017 година с Мадарския конник, така ще направим и сега. След което самото ръководство на Панорамата, и най-вероятно Регионалният военно-исторически музей, ще трябва да обяват конкурс за изпълнител на реставрационните работи и другите дейности заложени в проекта. След това БИЛЛА България заедно с нас ще провери цялата документация, дали правилно е проведен търга, дали подизпълнителите наистина ще могат да извършат тези дейности качествено, и едва тогава ще бъдат преведени средства. Това, което Плевенската панорама ще получи са добри реставрационни дейности и всички  други неща, които сме се задължили да свършим.
БИЛЛА България е много сериозна компания, нито за миг не би си позволила да забави плащания или да бъде неточна с каквато и да е информация. Веднага щом я имате ще бъдете сред първите, които са я получили.
Пиша тези редове, само за да ви изясна процедурата. Тя е точна, етична и прозрачна. Пиша тези редове, и за да ви помоля да премахнете всички лични данни на моите колеги, публикувани в сайта, все пак трябва да сме наред и с Европейските директиви.
Приятен ден и успех на сайта!                                                                                                                                                                                                                                                                                            Максим

Категории: Новини

един отговор са публикувани.

 1. Иван Грозни каза:

  Браво на БИЛЛА! Не лъже като кмета!

Оставете коментар


Сидеров: На много места...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Общо 13 са подадените...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

В град Левски тачат...

Публикувано от окт. - 30 - 2018

0 Коментари

БСП стопява разликата с...

Публикувано от май - 27 - 2019

0 Коментари

Ще видите, че ще...

Публикувано от юни - 28 - 2017

0 Коментари

Докога Общинският съвет ще...

Публикувано от май - 28 - 2017

0 Коментари

Блъснаха баба в Девети...

Публикувано от апр. - 22 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.