• 14 . юни . 2019 - НУ „Христо Ботев“ с програма за патриотичното възпитание за новата учебна година
 • 14 . юни . 2019 - Допълнителни автобуси за Черешова задушница
 • 14 . юни . 2019 - Директорът на ДТ „Иван Радоев“ участва в международна среща в Талин
 • 14 . юни . 2019 - От понеделник – безплатни занимания за деца в Плевен
 • 14 . юни . 2019 - От понеделник, 17-ти юни – започва приемът на документи в Медицински университет – Плевен

Максим Бехар. Снимка – интернет.

По повод наша публикация от 11.06.т.г. под заглавие: „Панорамата не е получила нищо до този момент от акцията на „Билла“, получихме писмо и от г-н Максим Бехар, чиято агенция извършва рекламната кампания на „Билла“. Публикуваме го дословно и с удовлетворение. Първо – защото предизвикахме реакция. И второ – защото изпитваме респект към професионализма, на който се учим и от хора като г-н Бехар.

Привет,
Прочетох статията ви.
Няма как уважаваните от нас ръководители на Плевенската панорама да получат сега от нас средства.
Първо колегите от БИЛЛА България трябва с точност да установят сумата, това няма как да стане за няколко дни, билети и рекламни торбички се продаваха в цяла България и вероятно тези дни ще имаме точната информация, която ще съобщим публично. Така направихме през 2016 година с паметника на Шипка, през 2017 година с Мадарския конник, така ще направим и сега. След което самото ръководство на Панорамата, и най-вероятно Регионалният военно-исторически музей, ще трябва да обяват конкурс за изпълнител на реставрационните работи и другите дейности заложени в проекта. След това БИЛЛА България заедно с нас ще провери цялата документация, дали правилно е проведен търга, дали подизпълнителите наистина ще могат да извършат тези дейности качествено, и едва тогава ще бъдат преведени средства. Това, което Плевенската панорама ще получи са добри реставрационни дейности и всички  други неща, които сме се задължили да свършим.
БИЛЛА България е много сериозна компания, нито за миг не би си позволила да забави плащания или да бъде неточна с каквато и да е информация. Веднага щом я имате ще бъдете сред първите, които са я получили.
Пиша тези редове, само за да ви изясна процедурата. Тя е точна, етична и прозрачна. Пиша тези редове, и за да ви помоля да премахнете всички лични данни на моите колеги, публикувани в сайта, все пак трябва да сме наред и с Европейските директиви.
Приятен ден и успех на сайта!                                                                                                                                                                                                                                                                                            Максим

Категории: Новини

един отговор са публикувани.

 1. Иван Грозни каза:

  Браво на БИЛЛА! Не лъже като кмета!

Оставете коментар


НУ „Христо Ботев“ с...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

Директорът на ДТ „Иван...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

От понеделник – ...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

От понеделник, 17-ти юни...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

Валят срещи за празника...

Публикувано от май - 13 - 2017

0 Коментари

БК Спартак излиза за...

Публикувано от мар. - 9 - 2019

0 Коментари

Плевен с добри условия...

Публикувано от ное. - 2 - 2017

0 Коментари

80 хиляди лева за...

Публикувано от мар. - 1 - 2017

0 Коментари

Васил Антонов към кмета:...

Публикувано от апр. - 14 - 2017

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Ще гласувате ли на местните избори за кмет на 27 октомври?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.