Начало | Без категория | Левски празнува в деня на 182-та годишнина от рождението на Апостола

Левски празнува в деня на 182-та годишнина от рождението на Апостола

Град Левски празнува на 18 юли в знак на почит и признателност към Апостола на българската свобода. Празничната програма започва на 17 юли с икономически форум „Перспективи за развитие на град Левски, като част от Северозападен икономически регион“ от 10.00ч. в сградата на общинска администрация.

Община Левски е изпратила покани за участие във форума до министъра и зам.министъра на Министерството на икономиката,зам.министъра на МРРБ, Национална компания индустриални зони ,народни представители от 15-ти  Плевенски многомандатен избирателен район и представители на местния бизнес.

В празничния ден на 18 юли децата на град Левски ще поздравят жителите и гостите на община Левски в 10.30ч. на откритата сцена на центъра. След тържествената церемония за издигане знамето на община Левски, гражданско шествие ще се отправи към паметника на Васил Левски на гаровия площад. Жителите на единствения град в България с името Левски и гостите на празника ще изразят своята почит и признателност към Апостола на свободата. С великата си духовна висота и гениални прозрения, гореща обич към Отечеството и воля за Свобода той преодоля времето и остана съкровен пример за поколения българи.

Прочетете също

Петя Василева: Сама напуснах, не понасям глупостта!

Снимка от Фейсбук профила на Христослав Михайлов. От ляво на дясно –Христослав Михайлов, Петя Василева, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *