• 17 . апр. . 2019 - Кр. Вълчев: От учителите в детската градина зависи дали децата ще успеят в училище
 • 17 . апр. . 2019 - НАП: Половината от данъчните декларации- подадени онлайн
 • 17 . апр. . 2019 - 8 точки ще бъдат обсъждани на заседанието на културната комисия
 • 17 . апр. . 2019 - Мавзолеят отново ще е осветен в алено в знак на съпричастност към болните от хемофилия
 • 17 . апр. . 2019 - 17 април – Александър I Батенберг е избран за княз на България

Вчера /09.04.2019 г. – б. а./ Възраждане внесе документи в ЦИК за регистрация на организацията в изборите за Европейски парламент. Представените от нас подписи бяха 5313, като общия брой на събраните достигна 6841. Благодаря на всички наши членове, симпатизанти и съмишленици от България, Европа и целия свят, които ни изпратиха своите подписи, за да ни подкрепят в борбата ни. Още и още продължаваме да получаваме десетки подписи отвсякъде – по пощата, с куриери, лично в нашите организации по места. Това е и причината, поради която събраните от нас подписи са много повече от тези, които внесохме в ЦИК:) Още веднъж ви благодаря – победата и успехът ни могат да бъдат само общо дело!

Не търсете да видите моето име в началото на листата за евродепутати. Аз съм последен в списъка, защото мястото ми не е в Брюксел, а тук в България – единственото място, в което политическите ни усилия имат някакъв реален смисъл и измерение. Задачата на Възраждане не е да подкрепя немско-френския диктат над останалата част от ЕС, нито пък диктата на Сорос, Ротшилд и Рокфелер, осигурявайки им плебейска орнаментика в залата на европейския парламент. Нашата задача е да се приключи с васалното положение, в което всички управлявали по време на прехода партии и техните уж опоненти поставиха страната ни.

Нашата задача е да приключим с корумпираната и оядена политическа върхушка в Брюксел, задушаваща всеки порив към свобода и независимост на отделните държави в Европейския съюз. И ако с нещо тези евроизбори са изобщо важни, то е защото тази година за първи път има надежда, че избирателите в европейските страни са се събудили от десетилетната си дрямка и вече имат готовност да изпратят в Брюксел и Страсбург хора, които няма да гласуват спуснатите от немско-френския и соросоиден диктат предварително взети решения. Ние от Възраждане, заедно с тези будни представители от Европа, ще прочистим авгиевите обори на ЕС и ще го изпразним от хилядите паразитиращи евробюрократи, които не напускат удобните си кабинетчета в Брюксел и Страсбург, но въпреки това се опитват да диктуват на всички нас как да живеем. В този си вид Европейския съюз представлява заплаха за европейската цивилизиция, на която ние българите сме сред създателите, и ние от Възраждане няма да се поколебаем да предприемем всички мерки, за да защитим както нашата цивилизация, така и България от тази заплаха.

Ето защо надсловът на кампанията на Възраждане в тези избори ще бъде „САМО НИЕ МОЖЕМ“!

И ще го направим !

На снимката: Цончо Ганев – водач на листа „Възраждане“ и К. Костадинов – председател на ПП „Възраждане“

Категории: Новини, Политика

един отговор са публикувани.

 1. възрожденец каза:

  Тия дават ли си сметка, че ако и те излъжат народа, ще го отнесат с тоягите вече. Докарват го на приказки и фаца, ама да си имат едно на ум.

Оставете коментар


Кр. Вълчев: От учителите...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

НАП: Половината от данъчните...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

8 точки ще бъдат...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

Мавзолеят отново ще е...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

17 април – Александър...

Публикувано на апр. - 17 - 2019

0 Коментари

Павел Васев кани северняци...

Публикувано от апр. - 20 - 2017

0 Коментари

Карлос Насар от Червен...

Публикувано от мар. - 12 - 2019

0 Коментари

Събитията от 1-ви до...

Публикувано от дек. - 6 - 2017

0 Коментари

Златни медали за НУ...

Публикувано от апр. - 15 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

  • Евролистата на коя партия бихте подкрепили на предстоящите избори през месец май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.