• 19 . сеп. . 2019 - Кметската битка за Белене се завързва
 • 19 . сеп. . 2019 - Заради неявяването на футболистите Спартак глобен с 2000 лева и минус 3 точки
 • 19 . сеп. . 2019 - Ярослав Димитров, ОИК: 118 225 са избирателите в община Плевен
 • 19 . сеп. . 2019 - Постоянните комисии в Общински съвет – Плевен, заседават на 20 и 24 септември
 • 18 . сеп. . 2019 - Зам.-министър Амелия Гешева представи в Плевен програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“

Въпросът е към ръководствата на местните държавни институции. Докога ще мълчите ?! Ако написаното не е вярно – търсете отговорност. Ако е вярно – защо се скатавате ?

Въпросът е към плевенските депутати, вие знаете ли какво става в МВР Плевен ? Ако не знаете – защо не знаете ? Ако знаете – защо мълчите ?

Поредна публикация в сайта „Фрог нюз“ този път е озаглавена „Война в Плевен: Едри земеделци корумпират полицаи да тормозят техни конкуренти“, публикувана на 14.03.2019 год.

Друга публикация на същия сайт от 14.02.2019 год. съобщава, че в МВР Плевен има невиждана корупция. Както и, че МВР фактор на високо ниво в София се опитва да покрие схемата и да отърве замесените от наказателно преследване.

Сега се съобщава, че едри земеделски фамилии, които лапат милиони евросубсидии, почти са подчинили полицията в Плевен.  След всяка жалба от страна на потърпевши, които „се пречкат“ в краката на въпросните земеделци, следват побои, палежи, заплахи, рекет. Служители от местната икономическа полиция са на хранилка при въпросните земеделци. За благодарност им съобщават за всяка подадена жалба срещу действията на тези арендатори. Заради това ситуацията в плевенското МВР е нажежена до червено, се твърди в материала. Не е изключено да се стигне до опити за физическо ликвидиране.

Един коментар под статията е особено плашещ: „Повярвайте в Плевен има полицейска мафия, слугува на едри замеделци и на тъй наречените спонсори на полицията. Ситуацията в Плевен е много зле. Налага се буквално терор над хора, които се опитват да живеят нормално и по правилата. Само се опитайте да подадете сигнал срещу явни нарушители на обществения ред и те да са от изброените по-горе категории да видите. На петата минута нарушителя е уведомен от къртица както от полицията, така и от упълномощените длъжностно лица в общината. Плевен вече е феодален град, както и не малка част от селата около града“.

Наистина ли е това Плевен – феодален град ? Наистина ли няма един куражлия от народните избраници да застане пред хората и да каже истината за плевенското МВР ? Същото, на което всички ние разчитаме, Боже опази !

Категории: Новини, Политика

един отговор са публикувани.

 1. земеделец каза:

  Е сега вече си подписахте присъдата. Плевенската омерта е непоклатима и вечна. Напразно се хабите.

Оставете коментар


Къща горя на ул.“Христо...

Публикувано от мар. - 1 - 2019

0 Коментари

Без списък на разрешени...

Публикувано от май - 25 - 2017

0 Коментари

Днес преди десетки векове...

Публикувано от мар. - 15 - 2019

0 Коментари

Знамето е идеал, а...

Публикувано от мар. - 5 - 2018

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кой кандидат-кмет на Плевен ще подкрепите на предстоящите избори?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.