• 20 . авг. . 2019 - Епизоотичната комисия заседава днес във връзка с Африканската чума
 • 20 . авг. . 2019 - Сидеров: На много места НФСБ и ВМРО в комбинация с Цветан Цветанов ще играят против ГЕРБ
 • 20 . авг. . 2019 - Днес изпробват четирите центъра за тол услуги
 • 20 . авг. . 2019 - Общо 13 са подадените заявление за участие в строежа на АЕЦ „Белене“
 • 20 . авг. . 2019 - Непочистен след жътва комбайн се самозапали

Проблемът в България не е с корупцията. Корупция има в цяла Европа. Честно казано и в партиите има корупция.  Но в момента, в последните 10 години, това е грабеж, това не е корупция.

От 10 години ние сме в ЕС. За тези 10 години в България дойдоха десетки милиарди евро, с които нашия живот можеше да бъде различен, да е много по-добър. А не сега  да говорим за това, че в България пенсиите и заплатите са най-ниските в Европа. Как можем да спрем всичко този грабеж ? Разбира се, като се говори и пише за това. Но само с журналистика не можем да спрем това уродливо явление. Само със журналистика не можем, защото  управляващите я превърнаха в пиар.

 Аз обаче вярвам, може и наивно да звучи, но аз вярвам, че всеки от нас има шанс да спре този процес. Стига да иска и да има вяра в това, което прави. Когато започнах разследването за оградата най-близките ми приятели казаха: „Ти нищо не можеш да промениш. Не бъди наивна”. Но аз го направих въпреки техните предупреждения. И не съжалявам. Защото аз вярвам, че всеки от нас може да се бори, и това беше и моята мотивация да вляза в политиката. Моята мотивация е да спрем тази организирана престъпна група която убива всички нас, убива България. Много е лична тази битка. Някои ми казват „Ама ти водиш лична битка”. Разбира се, че е лична. Защото първо убива това, което съм правила 25 години, второ тя убива живота в България,  живота на тези, които сме избрали да живеем в България, а не в чужбина.. Останахме тук, защото смятаме, че надежда има, иначе  за какво сме тук.  Промяната трябва да стане и тя ще стане – вярвам в това. Ще стане едновременно тук и чрез ЕС. Затова изборите на 26-ти май са много важни. Важни са за бъдещето на страната ни. Защото ЕС, който се доминира от ЕНП, няма да направи нищо ако от тук не покажем цялата мръсотия в която е затънала  ГЕРБ и която произвежда ГЕРБ. Ние трябва да поставим ЕП в ситуация, в която той да няма избор и да реагира. Да му покажем ситуация, в която той да не може да не реагира.

Ето защо е тази кампания за истината за нашите пътища. Да покажем как се краде от европейските средства. В последния доклад на държавния департамент на САЩ е казано, че най-голямата корупция е от големите инфраструктурни проекти и енергетиката. А кои са големите инфраструктурни проекти ?  Ами това са пътищата. Всички специалисти, с които съм говорила, а това са тесни специалисти, хора от реалната практика, пътни инженери,  казват – 40 % от парите по тези проекти се връщат към властта. Затова пътищата са в това състояние, затова  магистралите са в това състояние.  По документи това  са пътища, които отговарят на европейските стандарти, защото сме взели най-доброто от немските и западно европейските стандарти.  По документи те са прекрасни,  но на практика не е така. Затова по магистралите се появяват надписи „Карайте с 90 км в час”, затова на  ремонта се прави ремонт.

Към всичко това прибавете провалените проекти като АЕЦ Белене или Южен поток, като „кум гейт” и къщите за гости, като „златния” лобистки закон, приет заради фирма „Артекс”, от която Цветанов си е закупил апартамент. Ето за това говорим – за модел на управление ! Модел, който ГЕРБ прилага вече 10 години. Модел, на който трябва да се сложи край с помощта на ЕС.

Ако хората желаят това да стане, нека гласуват с бюлетина № 18. Нека гласуват на 26-ти май по своя преценка, но да упражнят правото си на вот. Защото това е единственият демократичен начин за промяна на сегашното статукво към един справедлив начин на живот и управление ! И аз вярвам в мъдростта на хората и в успеха, който ще имаме на 26-ти май.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Категории: Избори, Избори 2019

Оставете коментар


Сидеров: На много места...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Общо 13 са подадените...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.