• 19 . авг. . 2019 - Евгений Дайнов: На младите хора, европейските българи, им се пречи да гласуват електронно
 • 19 . авг. . 2019 - Черно море преотстъпи двама на Спартак (Плевен), единият е внукът на Иван Вуцов
 • 19 . авг. . 2019 - Росатом потвърди, че иска да участва в конкурса за строеж на АЕЦ „Белене“
 • 19 . авг. . 2019 - Мъж от Левски се опита да подкупи полицай, свърши в ареста
 • 19 . авг. . 2019 - Катастрофа в насрещното преди Опанец, пробите за алкохол на двамата водачи–отрицателни

Сигурно може. Преди 182 години се е случило. Родил се е Васил Иванов Кунчев. 36 години след това стадото го убива със страх, предателство и мълчание. Днес възторжено блее пред портрета му. А държавата ни се тресе от злоупотреби, скандали и жестокост. А ние мълчим ли, мълчим. И не смеем да излезем извън фейсбука.

За стадото, в което се превърнахме и блеем по снимките на Левски – ето достоен отговор. Присъединяваме се към него. И благодарим на Емил Йотовски за словесния остен, с който ръчка заспалите ни души. Доказателството е в снимката.

Здравейте, аналогови плъшоци,

Търся си работа. Мога да обръщам файлове и да джуркам съдии. В автобиографичен план съм вършил следните дейности. Преди да стана хакер, бях клошар. Палех апетитни имоти, които са паметници на културата, за да могат на тяхно място да се бичат молове. Работил съм и като бетонджия на морето. И като багерист. Заравнил съм не е една и две дюни. Бил съм дървосекач в националните паркове. По едно време работех в системата на банките. Направихме едно КТБ, за което още се говори, ама само се говори. Второ още не са ни разрешили да направим, но скоро и това ще стане.

Това съм аз.

Вашето минало и бъдеще. Виновният за всичко хакер на пустинята. Под пустинята имам предвид държавата. Аз ви крада личните данни, аз съсипвам черноморския сезон, аз съм мистичната тъща в къщата за гости. Аз троша плочките на Ларгото с хакерският ми скейтборд. Аз съм проектантът и изпълнителят на ремонтите по Графа. Аз, и само аз съм виновен за всичко.

В момента разполагам с данните на седем милиона от вас. Фирми-мирми, доходи-моходи… Всичко. Обаче се чудя какво да ги правя? Не върви да ви изнудвам, за да ви ги върна. Няма на кого да ги продам. Нека не се обиждате, но никой не се интересува от вас. Най-много да излезе наяве някое леко нерегламентирано милионче притежание на нечия депутатска котка и дотам. Но това не е скандал.

То всъщност в тази пустиня нищо не е скандал. Можете да газите деца на пешеходни пътеки. Да гласувате някакви милиарди заеми за някакви напълно безсмислени аероплана (все едно какви са). Държавата се готви да се разведе със здравната каса и да набута със задължения някакви частни здравни каси. Машинното гласуване е забранено. Министерството на туризма бичи обществена поръчка за половин милион лева, за да дойде някой и да му каже каква му е работата и как да си я върши. Палатките са обявени извън закона. Да не забравяме и болните деца, които не са представени от нито една парламентарна партия и затова ще си останат болни.

Ако се нуждаете от безскрупулен и изпълнителен хакер – аз съм вашият човек. Мога да поема отговорността за покупката на неморално евтините ви имоти, ще понеса последствията от заменките, приватизацията и всякакви други тъпи далавери в които сте се увъртели. Ще приема Истанбулската конвенция и дори ще ви пека кебапчетата на следващите избори.

На последно място – националната ви сигурност не е застрашена, защото не може да бъде застрашено нещо, което не съществува. Това съм го установил след системно обръщане и джуркане на всичките ви правителствени файлове (които не са много).

С уважение ваш Бял хакер

Емил Йотовски/Офнюз, 18.07.2019 год.

Категории: Общество

Оставете коментар


Евгений Дайнов: На младите...

Публикувано на авг. - 19 - 2019

0 Коментари

Черно море преотстъпи двама...

Публикувано на авг. - 19 - 2019

0 Коментари

Росатом потвърди, че иска...

Публикувано на авг. - 19 - 2019

0 Коментари

Мъж от Левски се...

Публикувано на авг. - 19 - 2019

0 Коментари

24 000 лева дава...

Публикувано от мар. - 18 - 2017

0 Коментари

Лазаровден е !

Публикувано от апр. - 8 - 2017

0 Коментари

Задържаха мъж за рязане...

Публикувано от юли - 3 - 2019

0 Коментари

Не всички са късопаметни,...

Публикувано от сеп. - 12 - 2017

1 Коментар

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.