• 14 . юни . 2019 - НУ „Христо Ботев“ с програма за патриотичното възпитание за новата учебна година
 • 14 . юни . 2019 - Допълнителни автобуси за Черешова задушница
 • 14 . юни . 2019 - Директорът на ДТ „Иван Радоев“ участва в международна среща в Талин
 • 14 . юни . 2019 - От понеделник – безплатни занимания за деца в Плевен
 • 14 . юни . 2019 - От понеделник, 17-ти юни – започва приемът на документи в Медицински университет – Плевен

Днес, 22-ри януари, заседават 4 постоянни комисии към ОбС. В 13.30 ч. в стая 70 на община Плевен започва заседанието на комисията по законност и конфликт на интереси с председател Дарин Ангелов. Предвидени са 30 минути за заседанието, в които ще се разгледат 6 точки дневен ред. Между тях са наредбите за управление на общинските пътища, за местните данъци и такси и безвъзмездно ползване на общински имот от Съюз на учените – Плевен.

В 14.00 ч. в същата стая ще се събере комисията по спорт и младежки дейности с председател Цецо Антов. В нейния дневен ред има 8 точки. Между тях наредбата за финансово подпомагане на спортните клубове, изграждане на спортна площадка в Славяново и разпределяне на 10 000 лв. за група „Физическа култура и спорт“.

В 15.00 ч. в Заседателната зала на общината се събира комисията по стопанска политика и транспорт с председател д-р Йордан Георгиев. Дневният и ред е от 4 точки. Между тях са проекто-бюджета на община Плевен за 2018 год., както и наредбите за общинските пътища и местните данъци и такси.

В 16.00 ч. в същата зала се събира комисията по бюджет и финансова политика с председател Пепо Петков. Нейният дневен ред е от 20 точки. Между тях са управлението на общинската собственост и програма за нейното управление през 2018 год., искане от сдружение „Диабет“ за отпускане на средства за прояви през годината, искания за ремонти на кметства, както и отпускане на средства по различни поводи за различни местни институции.

Категории: Новини

един отговор са публикувани.

 1. Голямо крадене пада при тоя кмет, а комисиите са безмълвни!

Оставете коментар


НУ „Христо Ботев“ с...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

Директорът на ДТ „Иван...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

От понеделник – ...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

От понеделник, 17-ти юни...

Публикувано на юни - 14 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Ще гласувате ли на местните избори за кмет на 27 октомври?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.