• 21 . май . 2019 - Пътят Червен бряг – Чомаковци отново е затворен. Има опасност от ПТП.
 • 20 . май . 2019 - Ще пръскат с пестициди в Плевен и селата Гривица и Радишево.
 • 20 . май . 2019 - На 24-ти май – временно ограничаване на движението в Плевен
 • 20 . май . 2019 - Доставиха 271 хил. избирателни бюлетини за област Плевен
 • 20 . май . 2019 - За първи път плевенски хирурзи извършиха робот-асистирана операция на пациент с язва на стомаха

Маргарита Симеонова – гл. редактор „Плевен прес“.

Който е обявил война на журналистите, винаги е имал проблеми… /Паметливите да се върнат назад в съвременната ни политическа история/. Това важи и за провинциалните градчета, където нивото на т.н. медии е на ведомствено равнище. Защото също толкова опасно е и когато няма защо да се сърдиш на журналистите…

Бог да пази гражданите ! За това управляващите са се погрижили: Биг брадър, Фермата, Семейни войни и още много зрелищни удоволствия. Сезонът е подходящ – салатка с ракия, топло одеало и телевизия устройват обикновения българин…
За тези, които страдат от безсъние и не са заспали дълбок сън – четете Ботева, Гео Милев и Симеон Радев. Останалото е мълчание…

Категории: Общество

5 коментара са публикувани.

 1. кифла каза:

  От къде е този главен редактор и какви са тези неопределености и внушения, фаворизиращи журналята? Дали няма предвид и тъмните сили, стоящи в сянка зад куклите си, та плаши, че далеч не се стига с война срещу логореята! Ами той и Гьобелс(шеф на медийната пропаганда) не стигна далеч, нещо повече…изпи отровата в ареста!Къде работи тази Маргарита? Моля, дайте публичен отговор в сайта!

 2. "нахранете журналистите"-Надежда Михайлова каза:

  За кого се отнася това размахване на пръст и тази закана? Абсолютно нищо не се разбира от тази заплаха. Към кого и за какво е?

 3. Маргарита Симеонова каза:

  Госпожо Кифла, „тази Маргарита“ не е длъжна да дава обяснения коя е и „къде работи“на персона, която няма смелостта да си напише името. Радвам се, че в този директно написан текст открихте „неопределености и внушения“. Личи си, че попрочитате оттук-оттам нещичко, но не дотам умело го употребявате.Примерите, които давате ми говорят: знаете нещо за кукловодите! Бъдете здрава! А журналята не ги мислете – истинските винаги оцеляват!

 4. Маргарита Симеонова каза:

  Уважаема Надежда Михайлова, „абсолютно нищо не се разбира от тая заплаха“, защото няма такава!И никой на никого не размахва пръст… Това е споделяне на позиция, бе, госпожо! Поздрави.

 5. Гражданин каза:

  Г-жо Симеонова. Явно Ви куца граматиката!! В случая визирам заглавието на статията Ви, от където се вижда нивото на образованието Ви – „със“ обикновено се използва, когато следващата дума започва с „з/с“, изключваме поезията. Нека не изпадам в детайли. Явно фейсбук Ви е промил тотално. Необходимо е да довършите килииното образование. Моля Ви, това е сайт, понякога го четат и по-грамотни от екипа Ви.
  P.S. За съжалие….

Оставете коментар


Пътят Червен бряг –...

Публикувано на май - 21 - 2019

0 Коментари

Ще пръскат с пестициди...

Публикувано на май - 20 - 2019

0 Коментари

На 24-ти май –...

Публикувано на май - 20 - 2019

0 Коментари

За първи път плевенски...

Публикувано на май - 20 - 2019

0 Коментари

Размисли преди 26-ти март

Публикувано от февр. - 28 - 2017

3 коментара

138 години от гибелта...

Публикувано от мар. - 1 - 2019

0 Коментари

Красимир Иванов – новият...

Публикувано от юни - 13 - 2017

1 Коментар

За новият партньор на...

Публикувано от сеп. - 28 - 2018

0 Коментари

 • Анкета

  • Ще гласувате ли на изборите за Европейски парламент на 26 май?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.