• 19 . сеп. . 2019 - Кметската битка за Белене се завързва
 • 19 . сеп. . 2019 - Заради неявяването на футболистите Спартак глобен с 2000 лева и минус 3 точки
 • 19 . сеп. . 2019 - Ярослав Димитров, ОИК: 118 225 са избирателите в община Плевен
 • 19 . сеп. . 2019 - Постоянните комисии в Общински съвет – Плевен, заседават на 20 и 24 септември
 • 18 . сеп. . 2019 - Зам.-министър Амелия Гешева представи в Плевен програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“

За това се е разпоредил кметът Георг Спартански със своя Заповед от 8-ми март. Причината е общинско учение за справяне със ситуация при земетресение, както и проверка готовността на Щаба за изпълнение на Общинския план за защита при бедствия. По тази причина движението на автомобили във вторник от 08.00 до 12.00 часа се ограничава по улиците „Бяло море“ в отсечката между ул. „Драгоман“ и кръстовището на улиците „Емине“ и „Тодор Каблешков“. По тези улици ще се движат само автомобили на полицията, пожарната, Бърза помощ и военните.

През това време няма да работи и паркинга на Общината. Ще бъде забранено спирането на автомобили и на ул. „Бяло море“ в участъка пред Начално училище „Единство“.

По време на учението ще работят Центърът за административно обслужване, отдел „Гражданска регистрация“ и общинска дирекция „Приходи от местни данъци и такси“, информират от пресслужбата на Общината.

Категории: Новини

Оставете коментар


Забраната за събиране на...

Публикувано от окт. - 10 - 2017

0 Коментари

Празнуване

Публикувано от май - 13 - 2017

0 Коментари

Плевенският театър – след...

Публикувано от апр. - 23 - 2017

0 Коментари

Честит празник, деца на...

Публикувано от юни - 1 - 2017

0 Коментари

Стартира вторият етап на...

Публикувано от февр. - 13 - 2019

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кой кандидат-кмет на Плевен ще подкрепите на предстоящите избори?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.