• 20 . авг. . 2019 - Епизоотичната комисия заседава днес във връзка с Африканската чума
 • 20 . авг. . 2019 - Сидеров: На много места НФСБ и ВМРО в комбинация с Цветан Цветанов ще играят против ГЕРБ
 • 20 . авг. . 2019 - Днес изпробват четирите центъра за тол услуги
 • 20 . авг. . 2019 - Общо 13 са подадените заявление за участие в строежа на АЕЦ „Белене“
 • 20 . авг. . 2019 - Непочистен след жътва комбайн се самозапали

В Плевен медии няма. Има медиини хранилки. И това прекрасно устройва плевенските управници . Доказателството е т.н. Общински медиен център. СДС, БСП, ГЕРБ, ВМРО – всички те си назначават свои хора в него на принципа „договорились”.  ГЕРБ стигна до там, че даже прогласи общинското радио за „медиен център”. Назначи си за директор човек, който през живота си два реда не е написал, но затова пък е умел в обслужването. Мнозинството в ОбС чинно гласува всяка година „медийната” издръжка на центъра. 160 хиляди лева за миналата година, за 13 човека персонал. А тази година – още повече,  187 200 ! За 5 човека персонал ! Близо 200 хиляди лева за 5 човека персонал ! От които един директор, един счетоводител и трима радиоводещи. От сега се знае кой ще е директорът ! Същият – от обслужващия персонал ! А кои са радиоводещите ? Текат преговори, междупартийни. Едно сигурно има – в този т.н. център има само 1 /един !/ човек без партийна протекция. Сигурни сме, че точно той ще изхвърчи от щата.

Защо бе, господа общински съветници ? Защото идват избори ли ? Къде ви останаха приказките за „правото на плевенчани да получават актуална информация от общината, ще подобри качеството на продукта, ще намали разходите и ще увеличи приходите” /мотивите за решение № 1067/30.08.2018 г./

Ето така според плевенските управляващи се „подобрява” качеството на продукт, така се „гарантира” актуална информаци. И най-вече – така се „намаляват” разходи !

Гарантирано от управляващото мнозинство в Общинския съвет !

Категории: Култура, Общество

Оставете коментар


Сидеров: На много места...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Общо 13 са подадените...

Публикувано на авг. - 20 - 2019

0 Коментари

Град Левски се готви...

Публикувано от юли - 15 - 2017

0 Коментари

Откриха марихуана при обиск...

Публикувано от мар. - 18 - 2019

0 Коментари

7 000 лв. ще...

Публикувано от апр. - 6 - 2017

0 Коментари

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.