• 19 . авг. . 2019 - Евгений Дайнов: На младите хора, европейските българи, им се пречи да гласуват електронно
 • 19 . авг. . 2019 - Черно море преотстъпи двама на Спартак (Плевен), единият е внукът на Иван Вуцов
 • 19 . авг. . 2019 - Росатом потвърди, че иска да участва в конкурса за строеж на АЕЦ „Белене“
 • 19 . авг. . 2019 - Мъж от Левски се опита да подкупи полицай, свърши в ареста
 • 19 . авг. . 2019 - Катастрофа в насрещното преди Опанец, пробите за алкохол на двамата водачи–отрицателни

На 7 април, 2017 година, официално ще бъде открита новата сграда на ДКЦ  „АВИС – МЕДИКА”, която се намира на ул. “Коста х. Пакев“ в Плевен. Датата на откриването не е случайна – точно преди 17 година, на същия празничен ден започва работа  първото  частно здравно заведение в Плевен – ДКЦ  „АВИС – МЕДИКА” , което през годините завоюва доверието на пациенти от цяла България.

В центъра на Плевен, благодарение на умелите архитектурни решения, е запазена старинната  къща, която е една от известните в града, архитектурен шедьовър, паметник на културата  строена през далечната 1923година. “ Така  една малка централна уличка  запазва духа на  стария Плевен с изяществото на орнаменти и фасада, изпълнени в оригиналния замисъл при проектирането през миналия век, сега опазени с много вкус за идните поколения.  В тази сграда, на площ от 700 кв. метра, са разположени 20 лекарски кабинета,в които започва работа  екипът  на „АВИС МЕДИКА  на 7 април 2000 година.

Стремежът през годините винаги е бил само един – да се предлага най-доброто на пациента. Това за кратко време дава своите резултати – броят на пациентите се увеличава всеки месец и към настоящия момент, през кабинетите преминават над 10 хиляди пациента месечно. Това налага нуждата от разширение.

Площта на новоизградената сграда на ДКЦ „АВИС МЕДИКА“ е 2200 квадратни метра, с което общата площ става почти 3000 кв. метра, а лекарите специалисти ще приемат своите пациенти в 70 кабинета. Разкрити са нови работни места на регистратурата, което ще спести време при обслужването на гражданите, които пристигат от цяла България.

Изключително внимание ръководството отделя на бързото обслужване на пациентите. Те ще могат да си запазват часове онлайн. За първи път  се въвежда потвърждение за записан час, както и напомняне чрез кратко съобщение на мобилния телефон, ден преди датата на прегледа.

По съвсем нов начин са организирани информационните табла пред кабинетите. На монитори ще се визуализира графика за прием, реда на записаните пациенти и кратка информация за работещия в съответния кабинет лекар. Разрешен е и един много наболял проблем – липсата на асансьор.

Поради статута „Архитектурен паметник” на старата сграда , беше невъзможно изграждането на асансьор, липсата на който пък е сериозен проблем за възрастните и трудно подвижни пациенти.

„Искаме нашите пациенти да не се притесняват и да престояват най-малко време пред кабинета на лекаря, искаме тук да усещат сигурност и  доверие, че ще направим най-доброто за всеки“, това е амбицията на д-р Владимир Андреев , управител на „АВИС  МЕДИКА“. Затова чрез вътрешния дизайн на тази удивителна архитектура отпреди век, искахме да създадем домашен уют, топлина , уникално пространство, което да лекува и чрез естетика.“

Изключително внимание е обърнато на новата клинична лаборатория , както и на голямата и просторна чакалня към нея.

Новата физиотерапия е оборудвана с най-модерното в тази област, като са закупени и уникални за региона апарати.

Ръководството на АВИС МЕДИКА вложи не само много усилия, но и сърце  и душа в медицинския център.  „Най-важното  за нас  е високият професионализъм, споделя д-р Владимир Андреев. Нашият  стремеж  ще продължи да бъде  внедряване на  новите технологии  в лекарската практика при нас. За един  по-качествен начин на живот, в името на всеки наш пациент. Нашите усилия са в тази посока. И вярваме , че доверието е взаимно. „

Категории: Здравеопазване

Оставете коментар


Евгений Дайнов: На младите...

Публикувано на авг. - 19 - 2019

0 Коментари

Черно море преотстъпи двама...

Публикувано на авг. - 19 - 2019

0 Коментари

Росатом потвърди, че иска...

Публикувано на авг. - 19 - 2019

0 Коментари

Мъж от Левски се...

Публикувано на авг. - 19 - 2019

0 Коментари

Полицаи пострадаха в опит...

Публикувано от юни - 24 - 2019

0 Коментари

Община Червен бряг с...

Публикувано от ное. - 9 - 2018

0 Коментари

Питаме водачите на листи...

Публикувано от мар. - 17 - 2017

0 Коментари

Готвят промени в Наредбата...

Публикувано от май - 25 - 2017

1 Коментар

 • Анкета

              
  • Кандидат – кметове на Плевен. За кой ще гласувате ?

   Покажи резултатите

   Зареждане ... Зареждане ...

   За Нас                            За контакт

          

   Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Plevenpress, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника и задължително добавяне на линк към plevenpress.com . Използването на графични и видеоматериали публикувани в plevenpress, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.